“Yüz Yüze Eğitim Hayırlı Olsun “

“Yüz Yüze Eğitim Hayırlı Olsun “
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay“Yüz Yüze Eğitim Hayırlı Olsun “DULKADİROĞLU/ Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkanı Necati Okay, 2021-2022 eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitime başlanması...

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay

“Yüz Yüze Eğitim Hayırlı Olsun “

DULKADİROĞLU/ Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkanı Necati Okay, 2021-2022 eğitim öğretim yılı yüz yüze eğitime başlanması ile öğrencileri tebrik ederek,” Maske , Mesafe , temizlik kurallarına uyalım, “ dedi.

     Çocuklarımızın okulları şenlendirmesi üzerine gazetemize bir açıklama yapan  Başkan Okay, “  öğrencilere yeni eğitim öğretim yılında başarılar diliyorum, ancak, hep beraber el birliği ile maske, mesafe temizlik kurallarına uyarsak, bu illetten knurtuluruz okullarımızda bir daha kapanmaz,” dedi..
     Öğrencilerin eğitim öğretim yılı heyecanını paylaştığını ifade eden Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, mesajında şunları söyledi: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimi olmazsa olmazımızdır. Pandemi süreciyle birlikte zorlu dönemlerden geçsek de, bu zorlukların üstesinden gelmeyi bildik. Çocuklarımızın eğitim öğretime olan özlemlerini biliyoruz. Coşku içerisinde okullarına koşturan yavrularımızı görmekten duyduğumuz memnuniyeti dile getirmek istiyorum. Onların mutlulukları bizleri ayrıca mutlu ediyor, azim ve gayretleri bizlere güven veriyor. Evlatlarımızın yeni eğitim öğretim yılında başarılı olmalarını, vatanına, devletine ve milletine faydalı birer birey olmalarını canı gönülden diliyorum. Tüm öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılını en kalbi duygularımla kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.