YKS ÜNİVERSİTE TERCİH DANIŞMANLIĞI BÜROLARI HİZMET VERMEYE BAŞLADI

YKS ÜNİVERSİTE TERCİH DANIŞMANLIĞI BÜROLARI HİZMET VERMEYE BAŞLADI
YKS ÜNİVERSİTE TERCİH DANIŞMANLIĞI BÜROLARI HİZMET VERMEYE BAŞLADIİl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, YKS sonuçlarının ardından üniversite tercihlerine hak kazanan öğrenciler için 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında...

YKS ÜNİVERSİTE TERCİH DANIŞMANLIĞI BÜROLARI HİZMET VERMEYE BAŞLADI
İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, YKS sonuçlarının ardından üniversite tercihlerine hak kazanan öğrenciler için 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında 5 ayrı noktada yüz yüze hizmet vermeye başlayan YKS Üniversite Tercih Danışmanlığı Büroları’nı ziyaret etti.
İl Millî Eğitim Müdürlüğünce üniversite tercihlerine hak kazanan öğrencilere danışmanlık yaparak onların daha sağlıklı tercihlerde bulunmasına yardımcı olabilmek için Onikişubat ilçesinde 3, Dulkadiroğlu ilçesinde ise 2 olmak üzere toplam 5 noktada YKS Üniversite Tercih Danışmanlığı Büroları, 27 Temmuz Çarşamba gününden itibaren hizmet vermeye başladı. Danışman hizmeti almak isteyen öğrenciler, Onikişubat ilçesinde Onikişubat Rehberlik ve Araştırma Merkezi, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi ve Piazza AVM'de; Dulkadiroğlu ilçesinde ise Öğretmenevi Kıraathanesi ve Dulkadiroğlu Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde bulunan tercih danışmanlığı bürolarında psikolojik danışman ve rehberlik öğretmenlerden yardım alabilecek.
5 Ağustos Cuma günü hizmet vermeye son verecek olan YKS Üniversite Tercih Danışmanlığı Büroları’nın işleyişini yerinde görmek isteyen İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, beraberindeki Müdür Yardımcısı Zekeriya Kahveci ve Onikişubat İlçe Millî Eğitim Müdürü Enver Gökşen ile Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Öğretmenevi Kıraathanesi ile Onikişubat ilçesinde bulunan Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki YKS Üniversite Tercih Danışmanlığı Büroları'nı ziyaret etti.
Daha sağlıklı üniversite tercihleri yapılabilmesi için YKS Üniversite Tercih Danışmanlığı Büroları'nın öğrenciler adına büyük bir fırsat olduğunu kaydeden İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, danışmanlık hizmeti alabilmek için öğrencileri YKS Üniversite Tercih Danışmanlığı Büroları'na davet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.