YEDİKUYULAR’IN BUNGALOV EVLERİ ZİYARETÇİLERİNE HAZIRLANIYOR

YEDİKUYULAR’IN BUNGALOV EVLERİ ZİYARETÇİLERİNE HAZIRLANIYOR
YEDİKUYULAR’IN BUNGALOV EVLERİ ZİYARETÇİLERİNE HAZIRLANIYORBüyükşehir Belediyesi’nin alt ve üstyapı projeleriyle baştan aşağı yenilediği Yedikuyular Kayak Merkezi’nde Bungalov Evler de tamamlanıyor. Farklı ebatlarda inşa...

YEDİKUYULAR’IN BUNGALOV EVLERİ ZİYARETÇİLERİNE HAZIRLANIYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin alt ve üstyapı projeleriyle baştan aşağı yenilediği Yedikuyular Kayak Merkezi’nde Bungalov Evler de tamamlanıyor. Farklı ebatlarda inşa edilen 25 modern konaklama tesisi, kış sezonunda ziyaretçilerine konforu yaşatacak.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kentin turizm bölgelerini katma değerli yatırımlarla canlandırıyor. Bu kapsamda, Yedikuyular Kayak Merkezi’ne yapılan projeler de bölgenin çehresini değiştirdi. Ulaşımın kesintisiz şekilde sağlandığı ve kayak donatılarının iyileştirildiği tesiste, yeni ticari ve konaklama merkezleri de oluşturulmuştu. Alt ve üstyapı çalışmaları için toplamda 26 Milyon TL bütçe ayrılan bölgede, “Bungalov Evler” de tamamlanıyor. Farklı ebatlarda 25 adet olarak yapımı gerçekleştirilen modern konaklama tesisinin iç mekânlarında son rötuşlar yapılırken, kış sezonunda hizmet vermesi hedefleniyor.

4 MEVSİM YEDİKUYULAR

Akdeniz bölgesi ve çevre illerin en ulaşılabilir kış turizmi tesislerinden olan Yedikuyular Kayak Merkezi’nin ilerleyen süreçte 12 ay esasına göre hizmet vermesi hedefleniyor. Sahip olduğu coğrafyayla trekking, yürüyüş, dağ bisikleti gibi birçok spor dalının da gerçekleştirilebileceği bölgede konaklama hizmetinin de sağlanmasıyla yıllık 500 bin ziyaretçi ağırlaması bekleniyor. Ayrıca Bedesten Çarşısı ile bölgenin onlarca lezzeti de misafirlerin beğenisine sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.