Yaz Kursları !

Yaz Kursları !

     Çocuklarımıza : İngilizce, bale, dans, futbol, voleybol, yüzme, santraç, dama , halk oyunları , ek dersler verdiğimiz zaman iş tamam diyoruz..? ne dersiniz ?

     Dernekler , vakıflar, STK ‘lar , okulların tatil olması ile birlikte bir çok alanda kurs açıyorlar.. ama bir tane Kur’an-ı Kerim kursu açan yok..

     Sonra şikayet ediyoruz: Annesini , babasını huzur evine koydu, ölüme terk etti diye..

     Öyle ya : o anne ve baba çocuğuna dini eğitimin verse, Anne ve Baba hakkını öğretse , o çocuklar, dede, nene olarak anne ve babasını torunlarının yanında bakardı..!

     Buradan herkese sesleniyorum: Çocuklarınızı Camilere Kur’an-ı Kerim okumaya gönderin..

     Hiç olmaz ise ; bir iki saat Kur’an eğitimi aldıktan sonra diğer kurslara öyle gönderin..

     Eğer siz çocuklarınıza : Ana , Baba hakkı, komşu hakkı, insan olma, Allah-ı Peygamberi öğretmezseniz yarın onlar sizi Huzur evinde ölüme terk eder bunu unutmayın..!

     Belediyelerimiz : Yüzme, Futbol okulları , yaz kursları açıyorlar.. açsınlar bir zararı yok ama bir de Allah kelamı Kur’an-ı kerim kursu açın ne olur..!

     Bugün Türkiye de Müslüman sayısı sizce kaç ?

     Dine , imana, Allah’a , Kitaplara, Meleklere, Peygambere küfür eden dinden çıkar kafir olur, olayı böyle olduğunu bilerek etrafınıza bakın bakalım Türkiye de Müslüman sayısı ne kadardır ?

     Dine İmana, küfür eden, mürtet olur; yani kafir olur, nikahı düşer, böyle olunca her gün evde nikahlı olduğunu sandığı hanımı ile fuhuş yapmış olur..

     Nikahsız çocuk piç olur, Piç olan ise her türlü meymeneti yapar..

     Eş cinsellik, fuhuş ve ahlaksızlık, haram , helal, cennet ve cehennem kavramının unutulduğu bugünümüzde insanlar her şeyi normal miş gibi yapıyorlar..

     Bugün başımıza taş yağsa , of demeye hakkımız yok..!

     Haziran ayında : sel felaketi yaşıyorsak, bahçeler zarar görüyorsa bu iyi günlerimiz, sille yemeye az kaldı demektir..

     Bugün camilere bakıyorum namaza gelen 5-10 kişi, on binlerce öğrencinin olduğu mahalle de camiye okumaya giden çocuk sayısı bir avuç.. Çeşitli kurslara gidenlerin sayısı en az 10-20 kat daha fazla..

     Siz sanıyor musunuz ki : Çocuk matematik kursuna, İngilizce kursuna giderse iyi insan olur ?

     Siz sanıyor musunuz ki : Çocuklarınız yaz spor okullarına giderse iyi insan olur ?

     Maalesef üzülerek söylüyorum: dinsiz bir gençlik yetişiyor..

     İstanbul sözleşmesi, Avrupa uyum yasaları derken, Türkiye de eş cinsellerin sayısı hızla artmaya başladı.. sokak ta itler gibi cinsel ilişkiye girenler, ahlaksızlıkların bini bin para oldu, parklarda köpek gibi fuhuş yapanlar, insanım , Müslümanım demekten utananlar !

     Dünya kurulduğu günden bu yana : Allah bir çok kavimi, depremle, selle, suların kabarması ile, kıtlıkla , açlıkla yok etmiştir..

     Bizde sapkın ve azgın bir millet olduk, Allah bizi cezalandıracaktır..

     Biz nasıl bir nesil isek hak ettiğimiz cezayı çekeceğiz, ama bugün ama yarın, Haziran da Karadeniz sele teslim oluyorsa biraz durup düşünmek gerekir..

     Zina ve Fuhuş artığı zaman : Zelzele, yani deprem kaçınılmaz olur..

     Rabbim önce kullarını uyarır sonra : tokattı patlatır.. küçük depremler, seller ve doğal felaketlerle bizleri uyardı ama biz akıllanmadık.. büyük tokat geliyor hazır olun !..

     Okullarda : din dersi verilmiyor, çocukları cami yerine oyuna gönderiyoruz peki bunun sonucu yetişen bu dinsiz nesil yarın sizi kapının önüne, yada huzur evine ölüme terk ettiği zaman sakın şikayet etmeyin..

     Tabi o güne kadar yaşarsanız ?

     Benim umudum biraz az ama , Allah başta beni olmak üzere cümlemizi ıslah eylesin diyorum..

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi