Yahya Kemal Sanatta da Bir"inci"

Yahya Kemal Sanatta da Bir"inci"
Yahya Kemal Sanatta da Bir"inci"Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Yahya Kemal İlkokulu : Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını arttırmak, yeni yetenekleri keşfetmek amacıyla, 2011 yılından beri...

Yahya Kemal Sanatta da Bir"inci"

Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçesinde bulunan Yahya Kemal İlkokulu : Öğrencilerin bağımlılık konularına duyarlılığını arttırmak, yeni yetenekleri keşfetmek amacıyla, 2011 yılından beri her yıl YEŞİLAY önderliğinde düzenli olarak yapılan "Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek" resim yarışmasını, Yahya Kemal İlkokulu 3/J sınıfında öğrencisi Cemile Nur Özkök, Kahramanmaraş İl birincisi olarak tamamlamıştır. İlimizden birçok özel okul ve BİLSEM'in katıldığı yarışmada Yahya Kemal İlkokulu İl birinciliğini kazanmış bulunmaktadır.

Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Kurt : İlçe olarak eğitimde iyi örnekleri hayata geçiriyoruz. Yahya Kemal İlkokulu da Eğitimde  Bir”inci” olduğunu bu çalışmalarıyla göstermiş oldu. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını diler, tüm ekibi güzel çalışmalarından dolayı tebrik ederim” dedi.

Yahya Kemal İlkokulu Lideri Hüseyin Yılmaz; ”Var oluş sebebimiz olan öğrencilerimizin 2023 Eğitim Vizyonunda ifade edilen çift kanatlı bireyler yetiştirmek amacını Yahya Kemal’de gerçekleştiriyoruz. İstiyoruz ki öğrencilerimiz kendilerini her ortamda ifade edebilsinler, karşılarına çıkan problemleri çözmek için her yolu denesinler. Bir Bilge; ”Dünyayı yöneten sistemleri bilip, onların karşısında proaktif düşünerek gereğini yerine getiren nesiller yetiştirmek hedefimiz olmalıdır” diyerek bu konunun üzerinde durmuştur.

Sosyal ve Kültür işlerinden sorumlu  Müdür Yardımcısı Fatma Taş :”Öğrencimiz Cemile Nur Özkök’ü ve öğretmenimiz Bayram Yanık’ı tebrik eder, Türkiye Finallerinde başarılar dileriz.” dedi.

Sınıf Öğretmeni Bayram Yanık’ta :”Öğrencimizin yeteneğini ortaya çıkarmak ve bu başarıyı elde etmesine vesile olmak benim için onurdur. Dilerim öğrencimizi ileride ülkemize faydalı seçkin ressamlar arasında görürüz”diyerek iyi dileklerde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.