VALİ COŞKUN’DAN BABALAR GÜNÜNDE ŞEHİT BABASINA ZİYARET

VALİ COŞKUN’DAN BABALAR GÜNÜNDE ŞEHİT BABASINA ZİYARET
VALİ COŞKUN’DAN BABALAR GÜNÜNDE ŞEHİT BABASINA ZİYARETKahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun Babalar Günü münasebetiyle şehit babasını evinde  ziyaret etti.Vali Coşkun ziyaretler kapsamında ilk olarak Şehit Polis Memuru...

VALİ COŞKUN’DAN BABALAR GÜNÜNDE ŞEHİT BABASINA ZİYARET

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun Babalar Günü münasebetiyle şehit babasını evinde  ziyaret etti.

Vali Coşkun ziyaretler kapsamında ilk olarak Şehit Polis Memuru Naci Soydan’ın babası Reşit Soydan’ı ve değerli ailesini evinde ziyaret ederek şehit babasının Babalar Günü’nü tebrik etti.

Şehit babamız ve kıymetli ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Coşkun, “Bu vatan toprağı üzerinde huzurlu bir şekilde yaşayabiliyorsak, bunu aziz şehitlerimize borçluyuz’’ .

Bizlerde Babalar Günü münasebetiyle bugün kıymetli şehit babamızı ve  değerli ailesini evlerinde ziyaret ederek günlerini kutlayıp hayır dualarını almaya çalıştık.

Hamdolsun devletimiz ve milletimiz her daim şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin yanlarında.

Bu vesile ile başta şehitlerimizin kıymetli babaları olmak üzere ; tüm babalarımızın Babalar Günü’nü en içten duygularımla kutluyor, vatan için şehit düşen kahramanlarımızı ve gazilerimizi biz kez daha, rahmet ve minnetle anıyor, kıymetli ailelerine de başsağlığı ve sabır diliyorum" diye konuştu.

Vali Coşkun daha sonra Ali Özdemir’i ve kıymetli ailesini evinde ziyaret ederek fedakar babamızın Babalar Günü’nü kutladı.

Fedakar baba ve annemizle  bir süre hasbihal eden Vali Coşkun, babalık vazifesinin kutsiyetine vurgu yaparak, baba ve anne Özdemir’e kolaylıklar dileyip, evladıyla birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür temenni etti.

Vali Coşkun’a ziyaretler esnasında Aile ve  Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mutlu Kaya eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.