VALİ COŞKUN, YILBAŞI AKŞAMI SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE HASTALARI ZİYARET ETTİ

VALİ COŞKUN, YILBAŞI AKŞAMI SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE HASTALARI ZİYARET ETTİ
VALİ COŞKUN YILBAŞI AKŞAMI SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE HASTALARI ZİYARET ETTİ.Kahramanmaraş Valisi  Ömer Faruk Coşkun, Yılbaşı akşamında Yörük Selim Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş...

VALİ COŞKUN YILBAŞI AKŞAMI SAĞLIK ÇALIŞANLARI İLE HASTALARI ZİYARET ETTİ.

Kahramanmaraş Valisi  Ömer Faruk Coşkun, Yılbaşı akşamında Yörük Selim Devlet Hastanesi’nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Hastalara ve yakınlarına karanfil dağıtarak hayırlı seneler dileğinde bulunan Vali Coşkun, yeni yılın  sağlık, huzur ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Sağlık çalışanlarına da karanfil dağıtarak bir süre sohbet eden Vali Coşkun; “Salgınla mücadelede sağlık teşkilatımız gecesini gündüzüne katarak fedakârca çalışmaya devam ediyor. İnşallah 2022 Yılı hepimiz için salgın hastalıklardan kurtulduğumuz sağlıklı ve huzurlu bir yıl olur.  Bu vesile ile sizlerin nezdinde tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyor, başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum” dedi.

Daha sonra ise yılbaşı gecesinde görevli nöbetçi eczaneyi ziyaret eden Vali Coşkun, eczane personeli ve vatandaşlarla hasbihal ederek yeni yıllarını kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.