VALİ COŞKUN YILBAŞI AKŞAMI GÜVENLİK GÜÇLERİNİ VE 112 PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ

VALİ COŞKUN YILBAŞI AKŞAMI GÜVENLİK GÜÇLERİNİ VE 112 PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ
VALİ COŞKUN YILBAŞI AKŞAMI GÜVENLİK GÜÇLERİNİ VE 112 PERSONELİNİ ZİYARET ETTİKahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun Yılbaşı akşamında asayiş ve güvenliğimizin teminatı jandarma ve emniyet personelimizle bir araya geldi.Onikişubat...

VALİ COŞKUN YILBAŞI AKŞAMI GÜVENLİK GÜÇLERİNİ VE 112 PERSONELİNİ ZİYARET ETTİ

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun Yılbaşı akşamında asayiş ve güvenliğimizin teminatı jandarma ve emniyet personelimizle bir araya geldi.

Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Jandarma Komutanlığımızı ziyaret eden Vali Coşkun, Jandarma personelimizin yeni yılını tebrik ederek, aileleri ve sevenleriyle birlikte hayırlı bir yıl geçirmeleri temennisinde bulundu.

 Daha sonra Onikişubat İlçe Emniyet Müdürlüğü Şehit Celil Dağ Polis Merkezi Amirliği’ni ziyaret eden Vali Coşkun, polislerimizin yeni yılını tebrik ederek, sağlıklı ve huzurlu bir yıl dileğinde bulundu.

Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için güvenlik güçlerimizin her daim görevlerinin başında bulunduklarını belirten  Vali Coşkun, “Onların bu fedakârlığı sayesinde vatandaşlarımız evlerinde huzurlu bir yılbaşı akşamı geçiriyorlar. İlimizde bu huzuru sağlayan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Vali Coşkun güvenlik güçlerimize yönelik yaptığı ziyaretlerin ardından 112 Acil Çağrı Merkezi, GAMER (Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezi)  ve 112 İstasyonu personeliyle de bir araya gelerek çalışanların yeni yıllarını kutladı. Valimiz Ömer Faruk Coşkun, GAMER ziyareti esnasında yetkililerden bilgiler alarak il merkezi ve ilçelerimizdeki Kent Güvenlik Yönetim Sistemi üzerinden de şehrimizdeki önemli noktaları canlı olarak takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.