VALİ COŞKUN, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

VALİ COŞKUN, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU
VALİ COŞKUN, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Döneminin sona ermesiyle birlikte ilimizde 322 bin öğrencimiz karne sevinci yaşadı.Kahramanmaraş Valisi  Ömer Faruk Coşkun’da protokol...

VALİ COŞKUN, ÖĞRENCİLERİN KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Döneminin sona ermesiyle birlikte ilimizde 322 bin öğrencimiz karne sevinci yaşadı.

Kahramanmaraş Valisi  Ömer Faruk Coşkun’da protokol üyeleriyle birlikte, Onikişubat Şehit Ömer Faruk Sayıl İlkokulu’nda gerçekleştirilen karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

Karne dağıtım töreni esnasında öğrencilerle yakından ilgilenerek bir süre sohbet eden Vali Coşkun, öğrencilere tatilini iyi değerlendirmeleri, bol bol kitap okumaları ve iyi dinlenmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu.

Karne dağıtım töreni sonrasında öğretmenler odasını da ziyaret eden Vali Coşkun, öğretmenler ve okul idarecileriyle de bir süre hasbihal ederek yıl boyunca göstermiş oldukları gayretten dolayı teşekkürlerini iletti.

Vali Coşkun karne dağıtım töreni sonrasında yaptığı açıklamada, “2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönemini hayırlısıyla bugün tamamladık. Ben öncelikle bütün eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Bilindiği üzere geçtiğimiz iki yıl içerisinde Pandemi nedeniyle çoğunlukla uzaktan eğitim gerçekleştirildi. Öğrencilerimizle yüz yüze eğitim maalesef istenilen düzeyde yapılamamıştı. Hamdolsun bu sene yüz yüze eğitimde çok fazla kesinti olmadan eğitim-öğretim dönemimizi gerçekleştirmiş olduk.

İlimizde bu eğitim-öğretim döneminde 322 bin öğrencimiz karne aldı, 18 bin 900 öğretmenimiz de başarıyla görev yaptı.

Bu vesileyle eğitim ve öğretime katkı sunan eğitim camiamızın neferleri öğretmenlerimiz başta olmak üzere, Milli Eğitim Müdürlüklerimizin değerli personeline, kıymetli velilerimize ve geleceğimizin teminatı öğrencilerimize teşekkür ediyorum, dedi.

Karne dağıtım töreni hatıra fotoğrafı çekimiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.