VALİ COŞKUN, KMTSO’NUN 18. GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINA KATILDI

VALİ COŞKUN, KMTSO’NUN 18. GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINA KATILDI
VALİ COŞKUN, KMTSO’NUN 18. GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINA KATILDIKahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) tarafından düzenlenen 18. geleneksel iftar programında iş insanlarıyla bir araya...

VALİ COŞKUN, KMTSO’NUN 18. GELENEKSEL İFTAR PROGRAMINA KATILDI

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) tarafından düzenlenen 18. geleneksel iftar programında iş insanlarıyla bir araya geldi.

İftar programı, okunan Kuranı Kerim Tilaveti ve yapılan dualar ile başladı.

Programın açılış konuşmalarını yapan KMTSO Meclis Başkanı Hanifi Öksüz, KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Balcıoğlu ve TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı, Milletvekili Celalettin Güvenç, şehrimizin sanayisine ve ticaretine katkı sağlayan tüm iş insanlarına teşekkür edip hayırlı iftarlar dileğinde bulundular.

İftar programında iş insanlarıyla bir süre hasbihal eden Vali Coşkun ise “Şehrimizde istihdam sağlayan, katma değer üreten tüm iş insanlarımıza teşekkür ediyorum.

Bu vesileyle paylaşma ve bereket ayı olan Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Kahramanmaraş ekonomisine vermiş olduğunuz katkılardan dolayı da tüm iş insanlarımıza şükranlarımı sunuyor, şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum, dedi.

İftar programına Vali Ömer Faruk Coşkun'un yanı sıra TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Celalettin Güvenç, Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve iş insanları katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.