UZUN ÇARŞI DA AŞURE ŞÖLENİ

UZUN ÇARŞI DA AŞURE ŞÖLENİ
UZUN ÇARŞI DA AŞURE ŞÖLENİONİKİŞUBAT / Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi de bulunan Uzun Çarşı esnafı , Muharrem ayı sebebi ile bugün 3 bin kişilik aşure yaparak vatandaşa Cuma namazı çıkışı dağıttı..    ...

UZUN ÇARŞI DA AŞURE ŞÖLENİ

ONİKİŞUBAT / Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesi de bulunan Uzun Çarşı esnafı , Muharrem ayı sebebi ile bugün 3 bin kişilik aşure yaparak vatandaşa Cuma namazı çıkışı dağıttı..

     Kahramanmaraş’ın gözde mekanlarından biri haline gelen çevresi ile birlikte 100 dükkan bulunan Uzun Çarşı, alış verişin yeni merkezi olarak bölge halkına hizmet veriyor..

    Uzun Çarşı yönetim kurulu tarafından : ilki yapılan Aşure şöleni , Cuma namazı çıkışı vatandaşa aşure ikramı ile başladı..

    Camii de dua edilerek: ülkemizden korna virüs belasının bir an önce sn bulması istenerek dualar eşliğinde 3 bin kişilik pişirilen aşure esnafa camii cematına ve evlerinden tencere getiren vatandaşlara bol bol dağıtılarak ikram edildi.

    Kısa sürede biten aşure yiyenler çok beğenerek Pişirimi yapan Ali Usta, Salih Solak ustaya ve emeği geçenlere teşekkür ettiler..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.