Uyuşturucuya Şafak Operasyonu

Uyuşturucuya Şafak Operasyonu
Uyuşturucuya Şafak OperasyonuKAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü , Kahramanmaraş’ta piyasaya uyuşturucu sunan organize suç örgütüne şafak operasyonu yaparak 14 adrese eş zamanlı baskın yapılarak silah ve uyutucu...

Uyuşturucuya Şafak Operasyonu

KAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü , Kahramanmaraş’ta piyasaya uyuşturucu sunan organize suç örgütüne şafak operasyonu yaparak 14 adrese eş zamanlı baskın yapılarak silah ve uyutucu ele geçirildi.

    Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan; ORGANİZE SUÇ ÖRGÜTÜ FAALİYETİ ÇERÇEVESİNDE UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ yapan şüphelilere yönelik; Kahramanmaraş merkezli Adana ve Gaziantep illerinde 21 Şubat günü önceden belirlenen 14 adrese Özel Harekât destekli eş zamanlı şafak operasyonu düzenledi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince organize suç örgütü faaliyeti içerisinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen örgüt lideri, yönetici ve üyelerinin yakalanması için özel hareket timlerinin de destek verdiği 73 ekip 180 personelin görev aldığı şafak operasyonunda suç örgütü lideri ile birlikte, yöneticiler ve örgüt üyelerinin tamamı yakalandı. Adreslerdeki aramalarda Narkotik madde arama köpeğinden de faydalanılarak 1 Kilo 634 Gr Metamfetamin, 3 adet hassas terazi, 6 adet tabanca, 5 adet av tüfeği ile çeşitli miktarlarda farklı uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlanan D.M.Ç., C.T., A.T., Y.Ç., S.C., Ö.Y., E.A., M.A., M.T., F.T., R.E., M.A.,  M.K. ve A.Y. isimli şahıslardan M.A. ve R.E. Adli kontrol kararı ile serbest kalmış, 12 şüpheli adli merciler tarafından tutuklanmışlardır..” denildi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.