UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOKKAHRAMANMARAŞ/ İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince son bir hafta içerisinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik...

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

KAHRAMANMARAŞ/ İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince son bir hafta içerisinde Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda 12 şüpheli tutuklandı.

 Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüz görevlilerince 1 hafta içerisinde uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda; 12 şüpheli uyuşturucu alışverişi esnasında kıskıvrak yakalandı. Yakalanan şüphelilerin üzerlerinde çeşitli miktarlarda farklı uyuşturucu maddeler yakalanırken, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yakalanan şüphelilerin ikamet ve araçlarında da arama işlemi gerçekleştirildi. Aramalarda gizlenen uyuşturucu maddelerin bulunmasında narkotik madde arama köpeği Alfi’den de faydalanıldı. İkamet ve araçlarda yapılan aramalarda şüphelilerin üzerinde yakalanan uyuşturucu maddelerle aynı özellikte maddeler ile birlikte; paketleme aparatları, 3 adet tabanca, 2 adet hassas terazi ve suç geliri para ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğümüzdeki işlemleri tamamlanan C.G., U.Ç., A.Ç., B.A., F.Y., S.A., Z.A., A.G., M.H., M.P., İ.N. ve M.D. isimli, 12 şüpheli adli merciler tarafından TUTUKLANMIŞTIR.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.