UKOME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

UKOME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
UKOME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİUlaşım Koordinasyon Merkezi, 2022 yılının üçüncü gündem toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda personel servisi taşımacılığı...

UKOME TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ulaşım Koordinasyon Merkezi, 2022 yılının üçüncü gündem toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda personel servisi taşımacılığı yapan (S Plaka) araçların hizmet yönergesi ve ticari taksilerin ücret tarifeleri dâhil olmak üzere pek çok konuda yeni kararlar alındı.

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) 2022 yılının üçüncü gündem toplantısını gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları Melike Özdemir ve Nihat Yıldız’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda paydaş kurum ve kuruluş temsilcileri de yer aldı. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda şehir genelinde ulaşımın geliştirilmesine ve iyileştirilmesine yönelik çeşitli kararlar alındı. Kavşak düzenlemeleri başta olmak üzere pek çok konuda yeni kararların alındığı toplantıda Büyükşehir Belediyesi hatlarına B/74 numaralı Doğu Ekspres ve B/75 numaralı Batı Ekspres hatları ilave edilerek güzergâhları belirlendi. Gerçekleştirilen toplantıda personel servisi taşımacılığı yapan (S Plaka) araçların hizmet yönergesi ile ticari taksilerin ücretlerinde güncellemeler yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.