Uganda takımına Kahramanmaraş’tan yönetici atandı

Uganda takımına Kahramanmaraş’tan yönetici atandı
Kahramanmaraşlı iş insanı Ahmet Kılıç, Uganda’nın Mateete FC isimli kulübüne yönetici olarak atandı.İstanbul’da Mimari ve Mühendislik projelerinde hizmet veren ve Kahramanmaraş Havalimanının yapımında da yer alan iş insanı...

Kahramanmaraşlı iş insanı Ahmet Kılıç, Uganda’nın Mateete FC isimli kulübüne yönetici olarak atandı.
İstanbul’da Mimari ve Mühendislik projelerinde hizmet veren ve Kahramanmaraş Havalimanının yapımında da yer alan iş insanı Ahmet Kılıç, yeni futbolcular yetiştirmek ve Dünya’ya hitap eden takımlara oyuncular çıkartmak için kurulan Mateete isimli kulüp ile faaliyetler yapacak.
Şu anda ise keşif için Makedonya’da bulunan Kılıç, en büyük hedefinin Türkiye’ye genç yetenekleri kazandırmak olduğunu ve zaman içerisinde Kahramanmaraş’ın futboluna da katkı sunacaklarını söyledi.
Özellikle Kahramanmaraş’ta ki futbolla alakalı gelişmeleri de yakından takip ettiğini belirten Kılıç, “Zaman zaman Kahramanmaraş’ımızda yetişen futbolcular veya sadece Kahramanmaraşspor da oynamış olan futbolcuların parladığı dönemler oldu. Şu anda yaşanan zor günlerin geçeceğini ve yeniden 2011-2012 ruhunun yakalanıp yükselme dönemine geçileceğini ümit ediyorum. Hedefimiz şehrimizin adını her zaman öne çıkartmak ve başarı sağlamak” dedi.
Mateete FC Kulüp Başkanı Mehmet İhsan Kalkan da, bu yolculukta Dünya’nın her yerinde çok sevilen futbolu bütün Dünya’da daha ulaşılabilir hale getirmek ve Afrika’daki genç yetenekleri futbola kazandırmak için çalışmalara devam ettiklerini anlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.