TÜRKOĞLU’NDA “OKULLARDA İSTİSMAR VAKALARI İLE ÇALIŞMAK’’ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

TÜRKOĞLU’NDA “OKULLARDA İSTİSMAR VAKALARI İLE ÇALIŞMAK’’ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ
TÜRKOĞLU’NDA “OKULLARDA İSTİSMAR VAKALARI İLE ÇALIŞMAK’’ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ     Türkoğlu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  ‘’Türkoğlu Öğretmen Akademileri’’ projesi ...

TÜRKOĞLU’NDA “OKULLARDA İSTİSMAR VAKALARI İLE ÇALIŞMAK’’ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ

     Türkoğlu ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün  ‘’Türkoğlu Öğretmen Akademileri’’ projesi  ’Okullarda İstismar Vakaları ile Çalışmak” isimli seminer ile başladı.

     Kahramanmaraş’ın Türkoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Aydoğan başlatılan proje ilgili şunları belirtti; “Türkoğlu Öğretmen Akademileri’’ projemiz kapsamında ilçemizde bulunan tüm öğretmenlerimizin akademik kariyerlerini zenginleştirmeleri, eğitim ve öğretim faaliyetlerinde ihtiyaç duydukları noktalarda birikimlerini güçlendirmeleri ve öğretmenlerin akademilerde aldıkları eğitimlerle öğrencilere ulaşıp, onların zihnine ve kalbine dokunmalarına yardımcı olmaları amacıyla öğretmenlerimize Mesleki Eğitim Seminerleri düzenleniyoruz” dedi.

Aydoğan; “Bu kapsamda ilk eğitimimizi Rehber Öğretmenlerimiz  Selehaddin Çakar, Şeyda Erkuş ve Semra Çakmak, okul müdürlerimize ve ilçemizde görev yapan tüm öğretmenlerimize ‘’Okullarda İstismar Vakaları ile Çalışmak’’ konuluseminer verdi. Bu proje ile öğretmenlerimizin akademik kariyerleri  zenginleşecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.