Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş
Türkoğlu Belediye Başkanı Osman OkumuşMUHTARLAR EN YAKIN MESAİ ARKADAŞLARIMIZ.TÜRKOĞLU / Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçe Belediye Başkanı Osman Okumuş, muhtarlar günü sebebi ile mahalle muhtarlarına bir yemek vererek onlarla...

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş

MUHTARLAR EN YAKIN MESAİ ARKADAŞLARIMIZ.

TÜRKOĞLU / Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçe Belediye Başkanı Osman Okumuş, muhtarlar günü sebebi ile mahalle muhtarlarına bir yemek vererek onlarla sohbet etti.

     Osman Okumuş : Muhtarları en yakın mesai arkadaşım diyerek onlarla nasıl çalıştığını anlattı.

     Başkan Okumuş: İki asırlık bir geçmişe sahip olan Muhtarlık müessesi, milletin devletine ulaştığı en kısa ve kolay yoldur. Muhtarlık, hizmet merdivenlerinin ilk basamağıdır.

Binicilik ve Okçuluk Eğitim Merkezinde, Türkoğlu İlçe Kaymakamımız Mahmut HERSANLIOĞLU, AK Parti İlçe Başkanımız Feyzettin OKUMUŞ, kurum amirleri, Türkoğlu Muhtarlar Dernek Başkanı Hıdır İlyas ÇİFTÇİ ve ilçemizdeki mahalle muhtarlar bir araya gelerek 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle, istişare toplantısı gerçekleştirdik.

Hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten, tüm Muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü′nü kutluyor, hayırlı ve başarılı görevler diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.