Türkiye’nin ayağa kalkmasını durduramayacaklar.

Türkiye’nin ayağa kalkmasını durduramayacaklar.

Faiz lobisinin de sonu gelecek.  Faiz iner TL yükselir ümidi her zaman olur ancak şimdi neden inmiyor gibi sualler dolaşıp duruyor. Dolar artıyor ne olacak bu gidişin sonu diyerek Cumhurbaşkanına saldırı adımını sağlam tutuyorlar. Algı deseniz son derece yüksek tutuyorlar. Bunları aşmanın tek yolu birlik olup, üretimi artırmak ve ihracatı yüksek tutarak istihdamı sağlamak, savunma sanayi ihracatımız harekete geçince ülke düşmanları çıldırdı. Daha da artacak daha da çıldıracaklar.  Bu yoldan dönüş yok!  Aziz milletimizin evlatları bunu da başaracak. Sanki olup bitenden Erdoğan haberdar değil gibi veya ülke batıyor gibi algı oluşturarak milletimize umutsuzluk aşılanıyor.  Bu umutsuzluğu yıkacak yine Erdoğan olacak. Kimse endişe etmesin. Dört koldan saldırılar karşısında, içerdeki Erdoğan karşıttı ittifaklar karşısında direnen Erdoğan bu badirelerin geçeceğini her defasında açıklıyor.

Bir açıklamasında “Biz ne yaptığımızı, niçin yaptığımızı, nasıl yaptığımızı biliyoruz. Hangi risklerle karşı karşıya bulunduğumuzu da biliyor sonunda ne elde edeceğimizi de gayet iyi biliyoruz. Suriye, Libya, Kafkasya gibi istikrarsızlık bölgelerindeki başarılı kriz yönetimimiz, siyasi ve insani hareket alanımızı genişletiyor. Karadeniz’de bulduğumuz doğalgaz, çok önemli döviz giderimiz olan enerji meselesinin çözümü konusundaki umutlarımızı güçlendirdi. Biz yolumuza devam edeceğiz” Üretmeyen ülkeler her zaman emir almaya mahkûmdur. Türkiye’yi emir almaya mahkûm etmek istiyorlar. İstiyorlar ki, üretim yapmasın. Savunma sanayine hiç girmesin biz istediğimiz fiyata satalım, sömürmeye devam edelim. Anlamıyorlar, anlamak istemiyorlar ki, Türkiye eski Türkiye değil…

Türkiye bağımsızlık yoluna girdi. Ekonomi mücadelesinde elbet sıkıntılar olacak.  Mücadelenin galibi hiç endişe olmasın ki, Türkiye olacaktır.  Bu asil millet küllerinden doğan bir millettir. Doğum sancılı olur. Bu sancının getireceği bağımsız bir Türkiye’dir. Türkiye mazlumların, ezilmişlerin umududur. Bu umutlara ışık olmak, savunma sanayimizde ihracat gücümüzün artması ile umut ışıkları yayılacaktır.

Son günlerde ki faiz lobisinin oyunuyla faiz ve kur artışı beklenenin çok üstünde bir artış gösterdi. Bu olaylar karşısında Erdoğan yine bir açıklamasında; “Ülkemizi denklemin dışına itmek için kur ve faiz üzerinden oynadıkları oyunu görüyoruz. Biz aynı oyunu terör örgütleri ile mücadelemizde gördük, karşı atağımızı yaptık ve başardık. Aynı oyunları darbe girişiminde gördük, milletimizle beraber direndik ve başardık. Güçlü bir duruş sergileyerek girdiğimiz her mücadeleden anlımızın akıyla çıktık. Milletimizi bu ekonomik kurtuluş savaşından da zaferle çıkaracağız.” dedi.

Erdoğan nasıl ülkenin kanını emen IMF belasından milletin yakasını kurtardıysa, faiz lobisinden ve kur oyunlarının da belini kıracaktır. İslam dünyasını boğmak isteyenlerin önünde ki, en büyük engel Türkiye’dir. Arap dünyasını istedikleri gibi oynuyorlar. İran’ a dokunmuyorlar emperyalist batı göstermelik İran’a karşı bazı açıklamalar antlaşmalıdır. İran’a dokunmazlar çünkü gizli bir müttefiktir. İran batı ile bir savaş halinde olmamıştır. Olmaz da Müslümanlarla savaşmıştır.  Pandemi sürecinde emperyalist güçler boş durmadı yerli işbirlikçi ülke düşmanlarını da yanlarına alarak. Ekonomik, sosyal, siyasi gerginlik oluşturmaK için var güçleriyle çalışıyorlar.

Türkiye’nin ayağa kalkmasında ki en önemli adım birlik ve beraberliğimizi, kardeşliğimizi pekiştirmekle daha kolay olacaktır. Ülkemiz adına bu kolaylık yolunda bir adım atanları hürmetle selamlıyorum.

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi