TÜRKİYE OTOBANA GİRDİ. DÖNÜŞÜ YOK!

TÜRKİYE OTOBANA GİRDİ. DÖNÜŞÜ YOK!

Türkiye; dışarda birçok hain planlarla uğraşırken içerde de birçok satılmış beyinlerin hainlikleriyle mücadele ediyor. Türkiye her türlü kuşatmanın üstesinden gelecektir.  Türkiye yeni  dünya düzeni yolunda otobana girmiştir. Dönüşü yoktur. Türkiye’nin yeniden yazacağı tarih, yeni dünya düzenine yön verecektir. Türk’ün yazacağı tarih; boyunduruk altına girme değildir. Kukla bir tarih onaylatma hesabı yapanlar ne kadar yanıldıklarını anlayacaklardır. Bu aziz millet bin yıl dünya tarihinde yerini almış ve yön vermiştir. İşte o kutlu geçmişin filizleri tekrar yeşerdi. Türkiye Rusya’nın Ukrayna işgalinde ki; gösterdiği siyasi ve diplomatik adımlar dünyaya numune oldu. Türkiye dünyanın şaşırdığı bir diplomasi hareketi gösterdi. Ukrayna, Rusya dışişleri bakanlarının Türkiye de ağırlayan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu büyük gayret gösterdi. Bu görüşme zemini dışında Erdoğan Ve Çavuşoğlu otuza yakın devlet başkanı, başbakanı, dışişleri bakanları ve yetkilileriyle görüşmeler yapıldı. Burada esas olan bölgenin huzura kavuşması yönünde büyük bir gayretin sergilenmesidir.

ABD; Rusya ve Ukrayna arasında ki, savaşın uzamasını istemektedir. Rusya ne kadar çok yıpranırsa kendisini kazançlı olarak görüyor. Böylelikle NATO’ da ki, yerini de sağlamlaştırmak ve gücüne güç katmak istiyor. Türkiye’nin Ukrayna, Rusya arasında ki, arabuluculuk diplomasisi yürütmesinden rahatsız olan ülkeler olsa da bu arabuluculuk gayreti devam edecektir. Savunma sanayi hamlelerimizden de rahatsız olsalar, Türkiye’nin istiklal ve istikbal mücadelesi yolundan hiçbir güç alıkoyamayacaktır.

 ABD her zaman Müslümanları hedef göstererek” İslam tehlikesi” yaygarasını yaparak Müslümanları birbirine düşürme hesapları yaptı. Bütün kirli oyunların, tehlikelerin Müslümanlar tarafından geldiği lanse edildi. Bu algı öyle programlı işlettiler ki; Müslüman bir ülkeye girme, işgal girişimlerini bu algıyla yönettiler. Sonrası mı? Demokrasi getiriyoruz yaygarası ile halkın bir bölümünü de yanına alarak ülkeleri kolayca işgal ettiler. Türkiye bu oyuna gelmedi. Oyunlarını bozdu. 15 Temmuz FETÖ darbe girişiminden çok umutlanan ABD umutları gerçekleşmeyince şaşırdı. Erdoğan’ın dik duruşu ve liderliği, milletin bütünleşmesi başta ABD olmak üzere dünya şaşırdı.

ABD ve Batılı ülkeler Türkiye’nin siyasi, ekonomik, teknoloji ve savunma sanayinde ki, başarılarıyla tekrar bin yıllık ecdadın ruh bütünlüğüyle tarih sahnesine çıkmasından rahatsız. Rahatsız oluşu da normal değil mi? Rahatsız olmasa anormal olurdu. Batının kültürünü ön planda tutarak İslam, kültür ve medeniyetini yok sayanlar, hakir görenler, anlayacaklar ki; İslam’ın kültürü,  medeniyeti ve adaleti ile tekrar dünyayı kuşatacaktır.  Batı kültürü dünyaya ne vermiştir? Kendinden olmayanı yok sayma… İnsanlığa zulüm, kan, gözyaşı veren bir kültür yok olmaya mahkûmdur. İçimizde devletin, milletin karşısında duruş sergileyen, hainlik yapan zihniyette yok olacaktır.

Ülkemiz; içinde veya dışında elde edilen başarılara başta savunma sanayindeki gücü, teknoloji, enerji ve son olarak açılışı gerçekleşen Çanakkale Köprüsü gibi büyük projeleri görmeyen, görmek istemeyenleri yönetenler var. Bir asır önceki, Abdülhamid Han hazretlerine yapılan hain planlarlar uygulanmak isteniyor.

17 25 Aralık ile yargısal darbe girişimi, gezi olayları ile iç karışıklık, 15 Temmuz darbe girişimi ile ülkeyi ele geçirme hesaplarınızla başarılı oldunuz mu? Olamazsınız! Türkiye dönüşü olmayan bir yola girmiştir. Buna engel olmak isteyeni ezer geçer. Cesareti olan beri gelsin.

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi