TEVFİK KADIOĞLU ALT GEÇİDİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

TEVFİK KADIOĞLU ALT GEÇİDİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR
TEVFİK KADIOĞLU ALT GEÇİDİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYORTevfik Kadıoğlu Alt Geçidi projesinde çalışmaların başlayacağını açıklayan Başkan Hayrettin Güngör, “İnşallah kısa süre içerisinde Tevfik Kadıoğlu Alt Geçidi...

TEVFİK KADIOĞLU ALT GEÇİDİ’NDE ÇALIŞMALAR BAŞLIYOR

Tevfik Kadıoğlu Alt Geçidi projesinde çalışmaların başlayacağını açıklayan Başkan Hayrettin Güngör, “İnşallah kısa süre içerisinde Tevfik Kadıoğlu Alt Geçidi projemizin çalışmalarına başlıyoruz. 55 Milyon TL’lik bir yatırım. Projemiz raylı sistemlere de uygun. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün seçim döneminde sözünü verdiği bir proje daha hayata geçiyor. Tevfik Kadıoğlu Alt Geçidi’nde çalışmalar başlıyor. 55 Milyon TL’lik yatırımla hayata geçirilen proje kapsamında 56 metrelik çift şeritli tünel ve 350 metre uzunluğunda servis yolları inşa edilecek. Doğukent ve Yedikuyular Kayak Merkezi için önemli bir geçiş noktası olan kavşakta hayata geçirilecek proje ile trafik sorunu da ortadan kalkacak. Yeni yatırımla bölgedeki trafik daha da akıcı hale getirilecek.

55 MİLYON TL’LİK YATIRIM

Hayata geçirilecek proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehir genelinde ulaşım yatırımlarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda gündemimizde Tevfik Kadıoğlu Alt Geçidimiz vardı. Seçim döneminde de bu projenin sözünü vermiştik. Hamdolsun çalışmalarımızı tamamladık ve inşallah projemizin yapımına başlıyoruz. 55 Milyon TL’lik bir yatırım olacak ve projemizle şehrimizin önemli bir bağlantı noktasındaki trafik sorununu ortadan kaldırmış olacağız” diye konuştu.

RAYLI SİSTEMLERE UYGUN

Proje ile ilgili bilgileri de paylaşan Başkan Hayrettin Güngör, “Şeyh Şamil Caddesi ve Doğukent ulaşımı akıllı kavşakla sağlanacak. Tevfik Kadıoğlu Bulvarı trafik akışı ise alt geçide alınacak. Projemizi raylı sistemlere uygun olacak şekilde hazırladık. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde başlatmayı hedefliyoruz. Hızlı bir süreç ilerleteceğiz. İnşallah bu önemli ve büyük projeyi kısa süre içerisinde de bitireceğiz. Hemşehrilerimize vermiş olduğumuz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Şehrimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.