Televizyonlarda İnce Ayarı !

Televizyonlarda İnce Ayarı !

    Acı ama gerçek: Televizyon kanallarımız Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için , ince ayar yaparak en fazla 7 saniye veriken, yaygın medya gazetelerimiz, internet sitelerimiz ise görmezden geliyor..

    Bu bana 2002 öncesini hatırlattı.

    Ak Parti kuruldu, genel başkanı siyasi yasaklı seçimlere giremeyecek.. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, uzay gemisi yapacağım dese bile bir kıymeti yok, televizyonlar gazeteler, o günün yayın araçları: “ Mahalle muhtarı bile “ olamaz diyerek oyunuzu heba etmeyin diyordu..

    Kimler tarafından servis sayıldığını çok iyi bildiğimiz : Siirt konuşması, şiir okuması, Refah Partisi veya Milli Selamet Partisi zamanında gençlik döneminde yaptığı konuşmaları vererek sürekli Ak Partinin üzerine geliyorlardı..

    Hükümet, Devlet Kurumları, bu ülkenin sahibi olduğunu sananlar, beyaz adamlar, “ Benim oyum çobanın oyu ile aynı olmaz,” diyenler, ABD ve İngiltere bağlantılı uşaklar, Tayyip iktidar olamaz diyorlardı..

    Ama Halk onu söylemiyordu..

    Sokak da ki vatandaşın 10/8 Tayyip diyordu..

    Sonuç olarak 2002 de ilk seçimde : bu sandığa yansıdı.. Kahramanmaraş’ta ak parti yüzde 82 oy aldı..

    Televizyon , gazeteler , Beyaz adamlara rağmen bu oyu aldı Türkiye de iktidara geldi..

    Bunu biliyoruz demişinizdir..20 yıl geçti o gün 5 yaşında olan bugün 25 yaşında o gün 10 yaşında olan çocuk bugün 30 yaşında onlara hatırlatmak için yazdım..

    CHP’in 6 oku var ! herkes bilir.. bu okun altısınında bir anlamı vardı oda bugün değişti..

    Birinci ok: Cumhuriyet Halk Partisi

    İkinci ok: Saadet Partisi

    Üçüncü ok: Gelecek Partisi

    Dördüncü Ok : Deva Partisi

    Beşinci Ok : İyi Parti

    Altıncı ok: Demokrat parti..

    Birde görülmeyen gizli ortak var : HDP, yani HDP olmadan seçim kazanmak mümkün değil diyorlar ya işte oda bu altı okun altında bulunan CHP yazısının içinde HDP gizlidir.

    Neyse bu konumuz değil..

    Memleket Partisinin il başkanı Emre Kazancı ve Sevgili başkanımız İsmail Kaynar, Gazeteci dostlar: Serkan Ercüment Kuzu, Halil Hınaz, İsmail Koyuncu, Ali Keklik önceki gün bir araya geldik..

    Emre Kazancı: “ Hayret FOX tv bizi önceki gün 7 saniye haber olarak verdi” diyerek hayretini söyledi..

    Bunu söyleyince aklıma 2002 seçimleri öncesinde Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdiği mücadele gözümün önüne geldi..

    Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce , Mart 2022 de yanı önümüzdeki ay Kahramanmaraş’a gelecek.. onun müjdesini de verdi bizlere Sayın Kazancı..

    Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanlığı adaylığından çok iyi tanıyoruz, çok güzel bir hatip, yapıcı siyaset dili kullanıyor..

    Yalan ve iftiradan kaçıyor , sözleri doğru ve dobra dobur.. iyi olana iyi, kötü olana kötü diyen bir lider..

     2023 seçimlerinde çok çalışarak sesini duyura bilirse : CHP içindeki vatını , milletini seven, Atatürkçü düşünceye hakim olan, Allah diyen CHP’lilerin tamamını oyunu alır ki bu da CHP ‘nin bitişi demektir..

     Bunu çok iyi bilen CHP yeni altı oku ve temsilcileri Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce yok sayıyor ve kendilerine bağlı televizyon, gazete , internet sitelerinde sesini duyurmamak için çok ince ayarlar yapıyorlar..

     Sanıyorum : Muharrem İnce, Anadolu ruhu ile sesini Anadolu mahalle basını ile Türkiye ve dünyaya duyurmayı planlıyor diye düşünüyorum..

     Mart ayı içinde Kahramanmaraş’ta ağırlayacağımız Sayın Muharrem İnce ‘yi dinleme imkanı bulacağız , o gün görüşmek dileği ile ..

     İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi