TATLISU TERMAL, SAĞLIKLI YAŞAMIN ADRESİ !

TATLISU TERMAL, SAĞLIKLI YAŞAMIN ADRESİ !
TATLISU TERMAL, SAĞLIKLI YAŞAMIN ADRESİ !Kahramanmaraş’ta turizm sezonuna merhaba dediğimiz şu günlerde , Pandemiden sonra kapılarını yeniden açan Tatlısu Termal Otel, bölge halkına sağlıklı yaşam sunmaya başladı.    ...

TATLISU TERMAL, SAĞLIKLI YAŞAMIN ADRESİ !

Kahramanmaraş’ta turizm sezonuna merhaba dediğimiz şu günlerde , Pandemiden sonra kapılarını yeniden açan Tatlısu Termal Otel, bölge halkına sağlıklı yaşam sunmaya başladı.

     Kahramanmaraş Onikişubat sınırları içinde yer alan, doğal güzelliği, Baraj manzarası, temiz havası, insanın cildini ipek gibi eden şifalı suyu ile Tatlısu Termal 365 gün hizmet veriyor..

      Döngele (köyünde )mahallesinde apımına 2015 yılında başlanan TATLISU TERMAL OTEL Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi Döngele Mahallesinde bulunmaktadır.

SONY DSC

     Dünyanın başına bela olan Korona Virüs sebebi ile devletin belirlerdiği sürede kapalı kalan Tatlısu Termal Otelin açıldığını ifade eden Tatlısu Termal yönetim kurulu başkanı Metin Tatlı ,  Adem Bahar ve İlhan Birsen, Kahramanmaraş Gazetesine yaptığı açıklamada : Otelimiz açık ve halkımıza aktif olarak hizmet veriyoruz, “ dedi.

SONY DSC

     Sırtını Orman’a, kuzeyini yenice kaleye, batısını Başkonuş yaylasına, güneyinde ise Sır barajının eşsiz göl ve doğayla iç içe bir tatil için, sizi Döngele’nin şifalı termal sularına bekliyoruz. diyen Metin Tatlı : “Uzman personelle Tatlısu termal tesislerimiz , hem tatil hemde sağlık için sizleri bekliyor” diyerek tesislerini bizlere tanıttı.

SONY DSC

     Sokak kısıklamasının olduğu bugünlerde hem tatil, hem sağlıklı yaşam diyenlere iyi bir fırsat diyen Metin Tatlı : “ Şehrin bütün stresinden ve karmaşasından uzakta, mavi ile yeşilin tüm tonlarıyla; sevdiklerinizle birlikte huzur ve konfor içinde zaman geçirmeniz için, siz değerli misafirlerimize hizmet veren TATLISU TERMAL  OTEL sizi bekliyor , “ diyerek bölge halkını döngeleye davet etti.

      TERMAL SUYUN FAYDALARI

Romatizmal hastalıklar, Kemik erimesi , Siyatik, bel-boyun fıtığı, kireçlenme, Dolaşım sistemi hastalıkları, Nörolojik rehabilitasyon gerektiren hastalıklar, Ameliyat sonrası sertlikler ve tutuklukların giderilmesi, Kadın hastalıkları, Stres ve strese bağlı tüm hastalıkların rehabilitasyonu, Saç, tırnak ve derideki hücrelerin yenilenmesi, Mide ve yemek borusu rahatsızlıkları, Cilt ve deri rahatsızlıkları tedavisinde bire bir faydası görülen kaplıca suyu ve güzel bir yaşam sürmek için bulunmaz bir fırsat..

      TERMAL HAVUZLARIMIZ

      Kadın- Erkek ve Çocuklar için ayrı ayrı termal havuzların bulunduğu Tatlısu termali hafta sonu veya hafta içi keşif ede bilirsiniz..Termal suların geçmişten günümüze binlerce yıldır şifa kaynağı olduğu bilinmektedir. Ülkemizdeki termal su kaynakları rezerv bakımında Avrupa’da birinci, dünyada da yedinci sırada gelmektedir. Döngele Tatlı Su Termal otelinin sınırları içerisinden elde edilen bu doğal mucize termal su renksiz, mineral bakımından zengin, kokusuzdur.

     Termal Havuzları ve Özel aile banyosu ile 7 /24 sizlere hizmet sunuyor..

      Hafta sonu ailecek Tatlı Su Termal Otelde Bay bayan ve çocuk kapalı termal havuzlarımız yerinde görerek kullanma imkanı bulduk..

      AÇIK BÜFE

      Sabah, öğle , akşam Otelimizin içerisinde bulunan restoranımızdan sabahları açık büfe kahvaltının yanı sıra Öğlen ve akşam saatlerin de ise geleneksel Türk mutfağınındın seçtiğimiz zengin menümüz ailecek keyifli yemek yiyerek tatilin keyfini çıkara bilirsiniz..

      Diğer kaplıcaların termal suyundan farklı olarak bizim burada gördüğümüz , krem sürmüşüz gibi cildimizi yumşacık etmekde, güne daha dinç başlamamıza imkan vermektedir.

     Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Tatlısu termal tesisleri , yılın 365 günü bölge halkımıza hizmet sunuyor..

     Her şeyden önemlisi :  Doğa ile iç içe bir termal tatil, aile ortamı ve aile huzurunu veren bir tesis..

     Açık büfe yemekleri, güler yüzlü personeli, temiz ve sürekli hizmetleri ile Tatlısu termal sizleri bekliyor..

     Tatlısu Termal yönetimi Adem Bahar, Metin Tatlı, İlhan Birsen , 7/24 müşterilerine hizmet sunmak için var güçleri ile çalışıyorlar..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.