Taşınıyoruz !

Taşınıyoruz !

     Kahramanmaraş Gazetesi olarak yayın hayatına Zübeyde hanım caddesi üzerinde , yıkılan emniyet müdürlüğü karşısında 12 Şubat 2004 başlamıştık..

     Bir yıla yakın orada gazete çıkardıktan sonra : İsmet Paşa Mahallesi, Borsa Caddesi Ticaret Borsası altına taşınarak burada 17 yıl aynı yerde gazetemiz ve internet haber sitemizin yayını gerçekleştirdik..

    Kahramanmaraş Ticaret Borsası : Kayseri yolu üzerine yaptırdığı yeni binasın Bayram Tatil boşluğunda hızlı taşınması ile bizlere de yol görüldü..

    Borsa binası satılarak: yeni binası yapılması sebebi ile yeni mal sahibi boşaltın demesi üzerine bizde : yine İsmetpeşe Mahallesi, Belman Sitesi Kat 5 No 65 numaralı büroyu kiraya tutarak oraya taşınmaya başladık..

    Taşınmak küçük bir deprem olayı gibidir.. Bu sebeple 6 günden beri köşe yazısı yazamadık, haber güncellemişin tam yapamadık.. bir yandan taşınma bir yandan gazetemizi çıkarma işi ile mücadele ediyoruz..

    Bugün itibari ile yüzde 95 taşındık, inşallah Türk Telekom internet ve sabit telefon naklimizi bir iki gün içinde yaparsa yeni yerimizden sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz..

    Sevgili okurlarım: söyledim ya , taşınmak 6 şiddetinde bir depreme eş değerdedir..

    Özellikle kiracı olup, senede bir veya iki – üç yılda bir ev değiştirenler bunu çok iyi bilirler , taşınırken, kırılan dökülen eşyalarımız, yeni yerinde aradığını bulamama , yeni düzen ve taşınmanın verdiği huzursuzluk..

     Tüm bunları üst üste koyduğun zaman taşınmak gerçekten çok zor bir iş bunu biz bir haftadan beri yaşıyoruz..

     Ne diyelim Allah herkese kökünden kiracı olmayacağı mülk versin.. kira vermek zor, mal sahibi çık dediği zaman çıkmak, taşınmak zor..

     Ali Eskalen , Karayağlı’ya , biz Belman sitesine taşındık böylece bina boşaldı..

     Belman Sitesinin iki girişi var biri Azerbaycan bulvarı üzerinden, biri ise Yaşar Pastansin arkasından yeni yerimiz de inşallah sizlere daha güzel hizmetler vermek için tüm dostları çay içmeye bekliyorum..

    Bugünlük bu kadar

    İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi