Sürücülerin Dikkatine!

Sürücülerin Dikkatine!
Sürücülerin Dikkatine!Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Cuma günü (yarın) düzenlenecek olan ‘Şehitler Sancak Koşusu’ dolayısıylaKadir Paşa Bulvarı ile Adnan Menderes Bulvarı’nın kesişim noktasındaki kavşaktan...

Sürücülerin Dikkatine!

Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Cuma günü (yarın) düzenlenecek olan ‘Şehitler Sancak Koşusu’ dolayısıylaKadir Paşa Bulvarı ile Adnan Menderes Bulvarı’nın kesişim noktasındaki kavşaktan Demokrasi Meydanı’na kadar uzanan arterin 21.30 – 22.30 saatleri arasında trafiğe kapalı olacağını duyurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenecek olan ‘Şehitler Sancak Koşusu’ dolayısıyla Kadir Paşa Bulvarı ile Adnan Menderes Bulvarı’nın kesişim noktasındaki kavşaktan Demokrasi Meydanı’na kadar uzanan arterin 15 Temmuz Cuma günü (yarın) 21.30 – 22.30 saatleri arasında trafiğe kapalı olacağını duyurdu. Ulaşım Dairesi Başkanlığı’ndan karara ilişkin yapılan açıklamada, “Ulaşımda yaşanabilecek aksamalara mahal vermemek adına sürücülerin alternatif güzergâhlara yönelmeleri önem arz etmektedir” ifadelerine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.