Soylu’ya Soylu Sahip

Soylu’ya Soylu Sahip

     MHP lideri Devlet Bahçeli de Ümit Özdağ ile tartışmaya katıldı: Ciğerini biliriz terör örgütünün ümidi, bu pis bir kumpas , bağağı bir tezgah , küstah bir tertip,” diyerek İç işleri Bakanı Süleyman Soylu’ya sahip çıktı.

     Bugün Türkiye gündemi : “ eşkıya Ankara göbeğinde ! “ Türk Ceza Kanunu yeniden düzenlenmeli suçlu cezasını çekmelidir..

     MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Zafer Partisi genel başkanı Ümit Özdağ arasındaki tartışmaya katılarak Bakan Soylu'ya sahip çıktı. "Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır." diyen Bahçeli "terör örgütlerinin ümidi" diyerek Ümit Özdağ'a sert eleştirilerde bulundu.

     Süleyman Soylu , teröristleri Kandil de arıyor oysa Ankara sokaklarında olduğunu vurusunu yapan Bahçeli: “Pis ve kirli oyundan oy çıkmaz,” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile arasında geçen tartışma sonrası bugün İçişleri Bakanlığı'nın önüne giden Ümit Özdağ'a MHP lideri Devlet Bahçeli'den tepki geldi. Bahçeli sosyal medya hesabında yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

     -Türkiye’miz maksadı bulanık, meşrebi buruşuk, meselesi bunalım çıkarmak olan müflis odaklar eliyle karanlık bir ortama sürüklenmek, kavga ve kargaşa iklimine sokulmak istenmektedir. Kaldı ki dış tazyik ve telkinlerin refakatiyle Türkiye Cumhuriyeti’ne meydan okunmaktadır.

      -Türk milleti gelişmeleri kaygıyla takip etmektedir. Nereye ve hangi çevrelere hizmetkarlık yaptıkları sır olmayan menfur zihniyetlerin siyasi kamuflaja bürünerek sokak üslubuna heveslenmeleri, bu vesileyle toplum huzurunu zehirleme teşebbüsleri çok ciddi bir tehdittir.

       -Sayın İçişleri Bakanımızın ve İçişleri Bakanlığımızın hedef alınması, saat 11 randevusuyla bakanlık çevresine yığınak yapılması vaka-ı adiyeden bir olay şeklinde görülemeyecektir. Bu pis bir kumpas, bayağı bir tezgah, küstah bir tertip ve beyhude bir çırpınıştır.

      -Şu hususu herkes bilmelidir: Türkiye’nin terörle mücadeleyi yurt içinde ve yurt dışında kararlılıkla ve kahramanca icra ettiği bir dönemde milli güvenliğimizi müdafaa, milli bekamızı muhafaza eden kurum ve kuruluşların iğrenç polemiklerin içine çekilmesi alçak bir komplodur.

      -Türkiye’nin terör kamburundan kurtulması için insanüstü bir çaba sarfeden devlet ve siyaset adamlarımızı, tıpkı terör örgütlerinin ağzıyla hedef tahtasına koyanlar tarih huzurunda büyük bir vebalin altındadır. Hiç kimse terbiyesizlik yapmasın, herkes sınırını ve yerini bilsin.

     -Başta İçişleri Bakanımız olmak üzere terörle mücadeleyi inançla, imanla ve iradeyle yürüten kim varsa milletimizin desteği sonuna kadar arkalarındadır. Bu saygın isimlere kim ya da kimler hakarete yeltenmişse hepsini birden şiddetle kınadığımız ve kınayacağımız tartışmasızdır.” Diyerek sert tepki gösterdi..

     Türkiye Cumhuriyeti Tarihinde ilk defa böyle bir elim olayla karşılaytık.. Devlette meydan okuyan söz de siyasetçi ..

     Zafer partisi deme yerine, kabadayı partisi ismini verse daha mantıklı olacakmış ama maalesef ki Türkiye böyle kirli bir oyunu yaşadı..

     İyi Partiden niye ihraç edildiği, kısaca niye kovulduğunun sebebi daha iyi anlaşılmış oldu.. bir olayın iç yüzü var , birde dışa yansıyan yüzü var..

     İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener , Ümit Özdağ’a cevap bile vermemişti.. bugün haklı olduğunu görüyoruz..

     İlk seçimde kavga partisi tarihin derinliklerine gönderilerek orada yerini alacaktır..

     Türkiye Cumhuriyeti Devletine, Bakanına , Memuruna kimsenin kabadayılık yapma hakkı yoktur..

     Biz devletimizin yanındayız..

    İyi günler.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi