Sosyal Medya Etkisi !

Sosyal Medya Etkisi !

    Sosyal Medya da : Bugün hava çok güzel, yazarsan beğenen olmuyor..

    Bugün Kar yağıyor dersen : Beğenen olmuyor..

    Yakışıklı bir resmini koyarsan : üç beş dost “ Maşallah “ diyor..

    Manzara resmi koyarsan : beğenenler çıkıyor..

    Güzel ve özlü bir yazı yazdığınız da o sözleri ise hiç kimse beğenmiyor

    Ancak : Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi veya Başkan hakkında olumlu bir şey yazarsanız, üç beş kişi , “ Başkanın yalakası” diye hakaret ederek yorum yazıyor..

    Belediye başkanın açık yerini bulup onu yazarsanız : Ak Parti , içi de dahil olmak üzere diğer partilerden yüzlerce olumsuz yorum yazılıyor, hakaretin kırkı kırk para oluyor.. yüzlerce beğenen olduğu gibi paylaşım yapanlarda oluyor..

    Dün biri bir film hazırlamış: Türkiye ekonomisi bitti dolar 9 TL oldu diye.. ülke batsın der gibi herkes bunu alkışlıyor.. sosyal medya da uçuyor..

    Bir baktım : binlerce  beğeni, binlerce paylaşım yapılmış..

    Whatsapp  paylaşımlar yapmışlar.. bir birine video göndermeler..

   Yine ABD kaynaklı ve FETÖ cüler , “ Yıl sonunda dolar 10 TL üzerine çıkacak , kara kış ortasında savaş çıkacak Tayyip kaçacak ülke arıyor! “ diye bir film yapmışlar..

    Filmin konusu : ekonomi çöktü, Doğalgaz , elektrik, su, odun kömüre yüzde 200 zam geliyor diyor, buna bağlı olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu “ Kara kış fonu kurulsun “ diye seslendirme yapıyor..

    FETÖ’cülerin filminin sözcüsü “Kara Kış fonu “ kurulsun diyor.. öyle ya Osman Kavala , Selahattin Demirtaş , niye hapis de !” sorusunu soruyor..

    Bunlar eski filmin yeni versiyonu : Türkiye Suriye ile savaşa sokacaklar, Yunanistan ile savaşa sokacaklar , iç ve dış savaş çıkaracaklar , böylece Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yıkacaklar hesaplar bunun üzerine bu filme inanan kişiler whatsapp dan bir birine gönderiyor yüzlerce kişi izliyor.. inanıyor..

    Bugün birleşen ABD güdümündeki 6 siyasi parti : Biz iktidara gelirsek , uzay gemisi yapacağız demiyorlar.. hepsinin bir söylemi var, “ Türkiye ekonomisi bitti, Tayyip gitsin”

    2021 yılı bitti sayılır : 2022 de Ak Parti ve Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , iftira ve saldırıları çok fazla göreceğiz..

    Ancak : Benim gördüğüm , ak parti içinde bu filmlere senaryolara inanan kesim var ki en tehlikeli yeri burası Ak Partiyi belki ABD değil ama , Ak Partiliyim diyen AKP’liler yıkacaktır.. buraya dikkat ediniz.. elma içten çürüyor ! dikkatinizi çekiyorum..

    Gemi su almaya başladığı zaman : Batıyoruz inancı herkes de hakim olur ise , geminin su alan yerini kapatma yerine herkes canını kurtarmak için Filikaya sarılırsa o gemi batar !

    El birliği ile geminin su alan yerindeki deliği kapatırsak gemi bizi sahile kadar getirir ve canımız kurtulur..

    Bugün Ak Parti içindeki AKP’liler kaçmak için eleştirilere kapılarak , oyuna geliyorlar.. Sosyal Medya Yalanlarına inanıyorlar.. sosyal medya etkisi Ak Partilerde çok daha fazla olduğunu görüyorum..

    Fetullah Gülen: “ Önemli kişileri öldürün” talimatını veriyor.. herkes canı derdine düşüyor ama bir yiğit çıkıp , ben savaşacağım demiyor..

    FETÖ seven ve halen onulla olan resmi kurumlarda çalışan hainler : Devletin işini sonuna kadar yavaşlatarak , Memur ve vatandaş için de Tayyip düşmanı üretiyorlar..

    Söylem : “ adalet kalmadı, hukuk yok, belediye , valilik diye bir şey kalmadı.. devlet daireleri yok, ülkede yönetim sorunu var !” diyorlar.. Belediye de veya bir kurum da işi yürümeyen vatandaş ise : “ Yüzde yüz doğru “ diyerek isyanı basıyor.. bunların çorbasına yağ döküyor..

    Bunu süsleyerek yazanlar : sosyal medya da internet ortamında yazınca milyonlarca paylaşım oluyor.. neşeli olmamız gerekirken, moralimiz bozuluyor..

    Sosyal medyanın etkisi ile : herkes öldük bittik edası ile Türkü söylemeye başlıyor..

    Ülkemizde : olumsuzluk veya eksikler yok mu ? var hem de çok fazla var..

    Ama Dünya’ya baktığımızda : Türkiye bugün en rahat ülkelerden biri..

    Sistem , aksamalı gitse de çalışıyor..

    İç savaş, dış savaş planları, havaların soğuması ile yüzde 200 zam bekleyenlere rağmen , Kara kış fonu kurulsun diyenlere rağmen ülkemiz ayakta ve gidiyor..

    Karamsar düşünme yerine : bir de olayın güzel yanından bakalım..

    Kötü film senaryosu yazanlara inanmayalım..

    Hepimiz aynı geminin içindeyiz : Türkiye Cumhuriyeti gemisi batarsa, benim bir başımı sokacak evim var o gider, ama fabrikalar, sanayi kuruluşları, kamu ve özel kuruluşlar , malı mülkü olan herkesin malı gider onun için ülkemize sahip çıkalım : Türkiye Cumhuriyeti Devleti Gemisi daima yüzsün !

    Bizden söylemesi.. sosyal medya etkisinde kalmayalım, yalanlarına inanmayalım..

    İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi