Söke de Kahramanmaraş Gururu !

Söke de Kahramanmaraş Gururu !

    Bugün size ülkemizin bir efsanesi olan Kipaş Holding den kısaca söz edeceğim..

    Kipaş Holding dediğimiz zaman : Hanefi Öküz, Halil İbrahim Gümüşer aklımıza gelir ama genç nesil görevi babalarından devir almaya hazırlanırken, Kipaş Holding Kahramanmaraş’ın gururu olarak bayrağımızı ülkemiz genelinde dalgalandırmaya başladı.

    Halit Gümüşer, Hikmet Gümüşer, Ahmet Öksüz, Sinem Öksüz ve diğer genç  aile fertleri Kitap Holding sırtlamaya hazırlanıyor..

    KMTSO yönetimi ile geçtiğimiz yıl Bursa, Eskişehir ziyaretinde bulunmuştuk, Bozhöyük deki Kipaş Fabrikası bizlere gurur vermişti..

    Orada sayın Mehmet Hanefi Öksüz beyden bir söz almıştık, Aydın daki fabrikalarının açılışına bizleri götürmesini sözünü..

     Bugün o sözünü yerine getiriyor..

     Rabbim nasip ederse : 15 Ocak 2022 Cumartesi günü sabah saatlerinde Kahramanmaraş’tan İzmir ‘e  oradan Söke’ye geçerek Kipaş Holding yaptığı Avrupanın en büyük kağıt fabrikasının açılışın Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Milletvekillerimiz, Valimiz, belediye başkanlarımız, Sanayici ve iş adamlarımızla birlikte yapacağız..

     KİPAŞ SÖKE KAĞIT FABRİKAMIZ AÇILIYOR

    Allah ülkemizde ve ilimizde Kipaş Holding gibi kurumlarımızın sayısını artırsın.. Söke Kağıt Fabrikasında , 1000 kişiye istihdam sağlayacak, tedarikçi firmalarımızla yüzlerce kişi binlerce aile ekmek yiyecek..

     Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan : Tek Bayrak, Tek Millet, Tek vatan Hep Birlikte Türkiye olacağız diyor ya , Söke de bizim Kahramanmaraş’ta bizim , Van da bizim Samsun da bizim biz hep birlikte Türkiye ‘yiz..

    Grubumuz Avrupa’nın en büyük kâğıt üretim tesisini Söke’de Sayın Cumhurbaşkanımızın duası ve elleri ile açlıyor..

     Bugün ben M.Hanefi Öksüz , Halil İbrahim Gümüşer kısaca Öksüz ve Gümüşer ailesi kadar sevinçliyim..

     Söke Kağıt Fabrikası onların değil benim.. Kipaş’ın Söke OSB’ye kurduğu 200 bin metrekaresi kapalı, 310 bin metrekarelik fabrikasının 300 milyon dolarlık kağıt ithalatını sonlandıracağını, 225 milyon dolar da ihracat gerçekleştireceğini öğrendim.. ben çok sevinçliyim..

     Sanıyorum Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da benim kadar sevinmiş olacak ki tüm işinin arasında buranın açılışı için geliyor..

     Ahmet Öksüz, Sinem Oksüz , Halit Gümüşer, Hikmet Gümüşer, Harun Gümüşer,  diğer aile fertlerine sesleniyorum: Kipaş Holding benim.. Kipaş Holding Kahramanmaraş’ın Kipaş Holding Türkiye’nin şirketi..

     Kılılı daki fabrikamız gibi Söke Kağıt da : ham maddesi atık kâğıtlardan olmak üzere ambalaj sektöründe kullanılacak 600 bin ton karton üretecek. İlave yatırımlar ile birlikte 730 bin ton karton üretimi gerçekleştirilmiş olacak.

     Söke Kağıt :  Kendi enerjisini üreten, su ihtiyacını Büyük Menderes ve Bağarası’nda açılan kuyulardan karşılayacak olan ve kâğıt makinası, enerji santrali, ham su arıtma tesisiyle atık su arıtma tesisi olmak üzere dört ana binadan oluşan fabrikanın, yüzde yüz geri dönüşümlü atık kâğıttan üretim yapacağını biliyoruz..

     Kahramanmaraş’tan Söke ‘ye hareket ederken alacağımız notlarımızla , bu yazımızın devamını dönüşte yazacağım..

     Söke de Kipaş Holding yönetim kurulu Başkanı Hanefi Öksüz, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dineleceğiz..

     Daha çok yazacağımız konular ortaya çıkacaktır..

      Ülkemizin, Kahramanmaraş’ın Gururu Söke Kağıt Fabrikası ülkemize hayırlı olsun diyorum ülkemize hayırlar getirsin..

      Emeği geçenlere teşekkür ederim..

      İzmir ve Söke notlarımla görüşmek dileği ile..

      İyi günler

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi