Şentop Ziyaretlere Devam Ediyor

Şentop Ziyaretlere Devam Ediyor
Şentop Ziyaretlere Devam EdiyorKAHRAMANMARAŞ/ Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili TBMM İçişleri Komisyon başkanı Celalettin Güvenç oğlunun düğününe katılmak için Kahramanmaraş gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ve Ticaret...

Şentop Ziyaretlere Devam Ediyor

KAHRAMANMARAŞ/ Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili TBMM İçişleri Komisyon başkanı Celalettin Güvenç oğlunun düğününe katılmak için Kahramanmaraş gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop, ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Valilik ve Belediye Ziyareti ile Kahramanmaraş ziyaret programına devam ediyor..

     Sivas dan sonra Kahramanmaraş’a gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop ve Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş, hava alanında törenle karşılandı.

     Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun makamında ziyaret ederek ilin sorunları hakkında bilgi alan Şentop ve Muş daha sonra Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Başkan Hayrettin Güngör, Meclis Başkanı Şentop ve Ticaret Bakanı Muş’a Büyükşehir Belediyesi’nin Bakır Maraş işi tabağını kültür yayınlarından hediye etti.

     Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, Mehmet Cihat Sezal, Habibe Ocal da ziyaretlerde hazır bulundu.

     Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Ak Parti İl Başkanı Fırat Görgel, ilçe başkanları parti yönetimi karşıladı.

     Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop ve Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş , bugün ise Kahramanmaraş Göksun, Afşin ve Elbistan ziyaretlerinden sonra Malatya üzerinden İstanbul dönecekler..

      Düğün törenine katılan nikah şahidi olan, ünlü Kahramanmaraş dövme dondurmasını kesen Bakan , milletvekilleri, evre illerden gelen misafirler Kahramanmaraş’ta güzel duygularla ayrıldı.

Kahramanmaraş’a gelen Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a İsmet Yılmaz, Milletvekilleri, valiler, belediye başkanları şehrimizi tanıyarak ilimizden ayrıldı.

     Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş Kahramanmaraş’ta bulunmaktan dolayı duydukları memnuniyetlerini ifade ederken, Başkan Hayrettin Güngör ise gerçekleştirilen ziyaret dolayısıyla heyete teşekkürlerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.