ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ER EBUBEKİR SEL, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI

ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ER EBUBEKİR SEL, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI
ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ER EBUBEKİR SEL, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDIHakkari’de görevi sırasında geçirdiği kaza sebebiyle şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ebubekir Sel, Andırın ilçemiz Altınova mahallesinde düzenlenen...

ŞEHİT PİYADE SÖZLEŞMELİ ER EBUBEKİR SEL, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI

Hakkari’de görevi sırasında geçirdiği kaza sebebiyle şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Ebubekir Sel, Andırın ilçemiz Altınova mahallesinde düzenlenen cenaze töreninin ardından tekbirlerle ebediyete uğurlandı.

Şehidimiz için düzenlenen törene, Şehidimizin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç ve Ahmet Özdemir, MHP Kahramanmaraş Milletvekili Sefer Aycan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Emin Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, KSÜ Rektörü Prof.Dr. Niyazi Can, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Andırın Kaymakamı Cuma Emeç, İlçe Belediye Başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Defin sonrası şehidimizin fotoğrafı ve tabutu üzerine sarılı olan Türk Bayrağı, Valimiz Ömer Faruk Coşkun tarafından şehidimizin ailesine teslim edildi.

Vali Ömer Faruk Coşkun, Milletvekillerimiz ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidimizin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.