ŞEHİT VET.SÖZ.ER FIRAT CANLI, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI

ŞEHİT VET.SÖZ.ER FIRAT CANLI, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI
ŞEHİT VET.SÖZ.ER FIRAT CANLI, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDIPençe-Kilit Harekatı esnasında bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Afşin nüfusuna kayıtlı Vet.Söz.Er Fırat Canlı, tekbirlerle ebediyete...

ŞEHİT VET.SÖZ.ER FIRAT CANLI, DUALARLA EBEDİYETE UĞURLANDI

Pençe-Kilit Harekatı esnasında bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit olan Afşin nüfusuna kayıtlı Vet.Söz.Er Fırat Canlı, tekbirlerle ebediyete uğurlandı.

Şehit Fırat Canlı  için Afşin ilçesi  Tatlar Mahallesindeki  baba ocağında cenaze töreni düzenlendi.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra; Kahramanmaraş  Valisi Ömer Faruk Coşkun, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil,  Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay, TBMM İçişleri Komisyonu Başkanı Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, Afşin Kaymakamı Ahmet Canpınar, İlçe Belediye Başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı..

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Nihat Pakdil, Milli Savunma Bakan Yardımcısı Şuay Alpay ve protokol üyeleri, cenaze töreni sonrası şehidin ailesine başsağlığı ve sabır dileklerini iletti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Şehidimiz Fırat Canlı’yı Rahmet-i Rahman’a uğurladık. Aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize sabırlar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.