Şehit aileleri Kervan Misafiri Oldu

Şehit aileleri Kervan Misafiri Oldu
Şehit ve Gazi Aileleri Kahramanmaraş Kalesi'nde Kervan'ın Misafiri oldu!Alpedo Kervan Lezzet Grubu ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şubesi  işbirliğinde, Ramazan ayı vesilesiyle şehit...

Şehit ve Gazi Aileleri Kahramanmaraş Kalesi'nde Kervan'ın Misafiri oldu!

Alpedo Kervan Lezzet Grubu ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şubesi  işbirliğinde, Ramazan ayı vesilesiyle şehit ve gazi aileleri onuruna iftar programı düzenlendi.

Kahramanmaraş Kalesi'nde düzenlenen program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Yaklaşık bin kişinin katılım sağladığı programda yapılan duaların ve okunan ezanın ardından hep birlikte oruçlar açıldı.

İftar programında konuşan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, şehit ailelerimiz ve gazilerimizle birlikte iftar yapmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kervancıoğlu, "Mübarek Ramazan ayında şehit ve gazi ailelerimizle Kahramanmaraş Kalesi'ndeki Alpedo Kervan Lezzet Grubu İşletmemizde bir araya geldik. İftar programımıza ilgi yoğundu. Şehitlerimizin emaneti çocuklarımız doyasıya eğlendi. Biz Alpedo-Kervan Lezzet Grubu olarak her zaman şahit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Amacımız büyük bir aile olduğumuzu ve her an birbirimize kenetlendiğimizi göstermek. Çok şükür bunu da başarıyoruz. Ben, böyle bir organizasyonda yer almaktan ve evsahibi olmaktan gurur duyuyorum. Bizi bu organizasyona dahil eden Şehit ve Gazi derneğimize, misafirlerimize ve Alpedo Kervan Lezzet Grubu ekibimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kahramanmaraş'ta dernek olarak en büyük etkinliklerinden birini yaptıklarını ifade eden Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman, ev sahipliğinden ve şahit ve gazi ailelerine desteklerinden dolayı Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu' na teşekkür etti.

Karaman, şöyle konuştu: "Ne zaman bir etkinlik veya organizasyon yapacak olsak Sami Kervancıoğlu Bey en büyük destekçimiz oldu. Her zaman hem bizim hem de şehit ve gazi ailelerimizin yanında oldu. Biz Sami Bey'i ilgisi, desteği ve hassasiyetine dolayı çok seviyoruz. Ama en çok şehitlerimizin emanetleri Sami Bey'i çok seviyor. Çünkü onların tabiriyle Sami Dedeleri, her anlarında onların yanında. Ben ailelerimiz ve şehitlerimizin emanetleri adına kendisine çok teşekkür ediyorum."

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ise, şu değerlendirmelerde bulundu:" "Ramazan ayı paylaşma ve bereket ayıdır. Bizler de Ramazan Ayı’nın manevi atmosferinde iftar sofralarımızı şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve kıymetli aileleriyle paylaşmaktan dolayı büyük onur duyuyoruz. Kuşkusuz ki şehitlik ve gazilik; vatan sevgisini, milli ve manevi değerlerini her şeyden üstün tutan Türk Milleti için ulaşılabilecek en yüce makamlardır. Bizler, aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güç ve ilhamla, birlik ve bütünlük içinde hayatlarımızı idame ettiriyoruz. Bu bakımdan şehit ve gazilerimiz ve o fedakar evlatları yetiştiren kıymetli aileleri için ne kadar dua etsek, ne kadar minnet ve şükran duysak azdır. Bu mübarek aya huzurla ulaşmamıza vesile olan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum."

Konuşmaların ardından Vali Coşkun ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Karaman, Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na iftar programına sağlamış oldukları katkılardan dolayı hediye takdiminde bulundu.

İftar programına, şehit ve gazi ailelerimizin yanı sıra Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun’un eşi Sevilay Coşkun, Cumhuriyet Başsavcısı İlker Yazıcı, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan, İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.