Şampiyona Altın Validen !

Şampiyona Altın Validen !
Şampiyona Altın Validen !Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Üsküp te 125 kiloda Altın Madalya kazanan milli güreşçi Anıl Berk Kılıçsallayan’a bir altında validen geldi.     Kahramanmaraş Valisinin...

Şampiyona Altın Validen !

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, Üsküp te 125 kiloda Altın Madalya kazanan milli güreşçi Anıl Berk Kılıçsallayan’a bir altında validen geldi.

     Kahramanmaraş Valisinin misafiri olan : Milli güreşçimiz Anıl Berk Kılıçsallayan’ Gençlik ve Spor İl Müdür’ü Cemil Boz ile Güreş İl Temsilcisi Ali Demir ile birlikte valilik makamına geldi.

      Vali Ömer Faruk Coşkun, Makendonya’nın Başkenti Üsküp’te düzenlenen U-23 Avrupa Serbest Güreş Şampiyonası’nda, 125 kiloda Altın Madalya kazanarak ülkemizi ve ilimizi gururlandıran Milli güreşçi hemşerimiz Anıl Berk Kılıçsallayan ve beraberindeki heyeti misafir etti.

       Milli güreşçimiz Anıl Berk Kılıçsallayan ile bir süre sohbet eden Vali Coşkun, güreşçimizi şampiyonadaki başarısı ve azminden dolayı tebrik ederek başarılı sporcumuzun yetiştirilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

      Milli güreşçimiz Kılıçsallayan ise Vali Coşkun’a, temennilerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti.

      Atasporumuz Güreş’in eski günlerdeki gibi zirve yapması için Milli Güreşçiye altın ödülü veren vali Coşkun: “ dünya şampiyonlukları bekliyoruz,” dedi.

Milli güreşçimiz Anıl Berk Kılıçsallayan’a ziyaret esnasında, Gençlik ve Spor İl Müdür’ü Cemil Boz ile Güreş İl Temsilcisi Ali Demir’de eşlik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.