Rektör Can, Rektör Kurt'u ziyaret etti..

Rektör Can, Rektör Kurt'u ziyaret etti..
Rektör Can, Rektör Kurt ziyaret etti..Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın, MÜ Rektörü Mustafa Kurt’u Ziyaret etti ve : Üniversitelerin açılması ile başlayacak Olan Yüz Yüze Eğitim-Öğretim...

Rektör Can, Rektör Kurt ziyaret etti..

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi  Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın, MÜ Rektörü Mustafa Kurt’u Ziyaret etti ve : Üniversitelerin açılması ile başlayacak Olan Yüz Yüze Eğitim-Öğretim Döneminin Meselelerini Görüşüldü

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Prof. Dr. Erol Özvar’ın Yükseköğretim Kurulu Başkanı olarak atanmasıyla boşalan Marmara Üniversitesi (MÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mustafa Kurt’u ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Marmara Üniversitesi Rektörlüğüne atanmaları münasebetiyle Prof. Dr. Mustafa Kurt’u tebrik ederek, başarı dileklerini ifade etti.

Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt ise nazik ziyareti için KSÜ Rektörü Can’a teşekkürlerini sundu.

Ziyaret kapsamında üniversitelerarası işbirliklerinin geliştirilmesi ve güçlendirilmesine ilişkin görüş alışverişinde de bulunulurken, görüşmede başlayacak olan yüz yüze eğitim dönemi ile ilgili alınan önlemler, uygulanacak yöntemler, öğrencilerin yeni döneme intibakları, daha nitelikli eğitim ve uygulamalı öğretim konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

İki üniversite arasında mevcut ilişkilerin güçlendirilmesi ve yeni ortak çalışmalara imza atılması yönünde temennilerin dile getirildiği ziyaretlerin anısına karşılıklı olarak hediye takdiminde bulunuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.