Rektör Can dan Okul Ziyareti

Rektör Can dan Okul Ziyareti
Rektör Can dan Okul ZiyaretiKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can Abdullah Çinkay Anadolu Lisesini Ziyaret Ederek Öğrencilerle Bir Araya GeldiKahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü...

Rektör Can dan Okul Ziyareti

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can Abdullah Çinkay Anadolu Lisesini Ziyaret Ederek Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, Onikişubat Abdullah Çinkay Anadolu Lisesini ziyaret etti.

Abdullah Çinkay Anadolu Lisesini yönetici ve öğretmenleriyle bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Niyazi Can, derslikleri ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerle eğitim ve kariyer yaşamına ilişkin deneyimlerini paylaşan Rektör Can, başarılı bir kariyer süreci için tavsiyelerde bulundu.

Abdullah Çinkay Anadolu Lisesinde yürütülen eğitim çalışmalarına ilişkin Rektör Prof. Dr. Niyazi Can’a bilgi veren Okul Müdürü Ramazan Karaca, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Rektör Can ziyaretin anısına Abdullah Çinkay Anadolu Lisesi Müdürü Ramazan Karaca’ya KSÜ logolu duvar saati hediye ederken, Ramazan Karaca da Rektörümüz Prof. Dr. Niyazi Can’a çiçek takdim etti.

Ziyarette KSÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanı ve Abdullah Çinkay Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Enver Orhan da yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.