POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYORKAHRAMANMARAŞ- Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri hızla devam ediyor..     Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu...

POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

KAHRAMANMARAŞ- Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Haftası etkinlikleri hızla devam ediyor..

     Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu , Şehitlik ziyareti ile başladığı, Kervanhan da Şehit polis eş ve çocuklarına verilen iftar yemeği ile devam eden Polis haftası etkinlikleri devam ediyor..

    Kahramanmaraş Polisi 10.Nisan .2022 Pazar günü 13.00 - 15.00 saatleri arası Toplum Destekli Polislik, Siber Suçlarla Mücadele, Narkotik Suçlarla Mücadele, Asayiş ve Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlükleri olarak “ Teşkilatımızın 177. Kuruluş Günü” münasebetiyle Demokrasi Meydanında stant açılarak vatandaşlarımıza yönelik KADES program tanıtımı, Kırmızı düdük, Siberay, Uyuma ve Narko Mobil konularında bilgilendirme ve bilinçlendirme çalışması yapılmıştır. Etkinlikte çocuklara Polis amblemli şapka, tişört ve kırmızı düdük ayrıca vatandaşlarımıza bilgilendirme afişi dağıtılmıştır. Çalışmalarda 2500 kişiye ulaşılmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.