PKK HAMİSİ HDP’ Lİ VEKİLİN DAĞDA Kİ, TERÖRİST SÖZLÜSÜ OLUYORMUŞ.

PKK HAMİSİ HDP’ Lİ VEKİLİN DAĞDA Kİ, TERÖRİST SÖZLÜSÜ OLUYORMUŞ.

Millet ittifakının başrol oyuncusu HDP’nin gün geçmiyor ki, PKK’lı teröristlerle bir bağlantısı ortaya çıkmasın. HDP’li vekil Semra Güzel’in terör örgütleri mensuplarıyla samimi görüntüleri ile resimleri ortaya çıkması ile Millet İttifakı sus-pus oldu.

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in 2017’de etkisiz hale getirilen terörist Volkan Bora ile samimi fotoğrafları ortaya çıkınca Millet İttifakı sessizliğe büründü. Konuşmak zorunda kalan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ nun cevabı adeta ortağı HDP’ yi koruma niteliğinde diyor ki; fotoğrafların çözüm sürecinde çekildiğini ifade ediyor. Dağdaki teröriste terörist demekten imtina eden Kılıçdaroğlu Yaptığı açıklamada, PKK'nın adını ağzına almayan, teröristlere 'terörist' diyemeyen Kılıçdaroğlu, "Bu fotoğrafı gördüğümde sordum ne zaman çekilmiş diye; İmralı ile açılım döneminde çekilmiş. Dolayısıyla bu fotoğrafın muhatabı doğrudan doğruya Erdoğan'dır. Bu fotoğraflar çekilirken ülkede ne oluyordu diye sorulması lazım" ifadeleri, her zamanki gibi Erdoğan düşmanlığı Millet İttifakının büyük ortağı olan HDP Milletvekili dokunulmazlığını kullanarak kandil dağına gitsin teröristle resim çektirsin bunun da sorumlusu Erdoğan oluyor öyle mi?

Bu nasıl bir anlayış, nasıl bir idrak ki, fotoğrafların muhatabı olarak Erdoğan’ ı görmesi ise ayrı bir hezeyan  Kılıçdaroğlu’ nun   her suale verdiği cevaplarda hiçbir tutarlılık olmuyor. Ya kaçamak cevap, yada Erdoğan’ı suçlama alışkanlığını sürdürüyor. HDP’li milletvekili Semra Güzel’in fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla, HDP’nin açıklaması  ise tam manasıyla çok gülünç  “Fotoğraflar okuldan arkadaşı olan ve aileler arasında sözü kesilen sözlüsüne ait!” olduğu ifade ediliyor. Tabii tabii vatan sevdalısı yürekler de buna inandı. Dağdaki teröristle, Kalaşnikof gölgesinde, zafer kazanmış edasıyla sarmaş, dolaş resimlerin ortaya çıkınca masum rolünü oyna…

CHP’ye sorsan teröristle birlikte değilim der der ama PKK/YPG hamisi olan ortağı HDP’ yede söz kondurmaz. Sayın vekil bu resmi nasıl izah edeceksiniz milletvekili yemininiz nerde kaldı. Hani ülkenin bölünmez bütünlüğüne yemin etmiştiniz. Aziz milletin evlatlarına kurşun sıkan, nice anaları ağlatan teröristle bir olma hevesiniz ne zaman,  son bulacak? Millet ittifakı ülke düşmanlarının savunuculuğunu yapıyor. Ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunan, seçmenin gönlüne sızı vermiştir. Bu nasıl bir yemindir ki, ülkenin bölünmez bütünlüğü üzerine namus şeref sözü vererek yemin edeceksin. Sonra da bu yemini etmemiş gibi teröristle ağlarda gülerek poz vereceksin. Bu kadar olayı öylesine cevaplarla görmezden gelmek isteyen bir CHP var.

“PKK ile HDP arasında bir ilişki var mı bilmiyorum” diyen CHP grup Başkan Vekili Engin Altay’ı hatırlarız değil mi? Birde Hakkâri HDP eski milletvekili Abdullah Zeydan vardı. Devlete adeta kafa tutarak ne demişti? “PKK bir barış ve halk hareketidir, PKK istese sizi tükürüğü ile boğar”  bu kadar açık Terörist hamiliğini görmezden gelen CHP nasıl bir olay bekliyor ki, ortağının teröristle bir olduğunu idrak etsin. Yine de etmez destekçisi ve akıl veren Amerika var. Erdoğan’ı yıkmak için muhalefeti destekleyen ABD Başkanı var. Kim olursa olsun. Türkiye dönüşü olmayan bir otobana girmiştir. Hedefe ulaşmasına kimse engel olamayacaktır.

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi