Pınarbaşı ve Haydarbey Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti

Pınarbaşı ve Haydarbey Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti
Kahramanmaraş Emniyet İl Müdürü Salim CebeloğluPınarbaşı ve Haydarbey Mahalle Muhtarlığını ziyaret ettiKAHRAMANMARAŞ/ Onikişubat ilçesinde bulunan Pınarbaşı ve Haydarbey Mahalle Muhtarlığına bir ziyaret yapan Kahramanmaraş...

Kahramanmaraş Emniyet İl Müdürü Salim Cebeloğlu

Pınarbaşı ve Haydarbey Mahalle Muhtarlığını ziyaret etti

KAHRAMANMARAŞ/ Onikişubat ilçesinde bulunan Pınarbaşı ve Haydarbey Mahalle Muhtarlığına bir ziyaret yapan Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ,” muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

     İl Emniyet Müdürümüz Salim Cebeloğlu ; İl Emniyet Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Ali Semerci, Şube Müdürleri, TDP Şube Müdürlüğü Personeli ile geçtiğimiz  Salı günü Pınarbaşı Muhtarı Meral Kazancı  ve daha sonra ise ise Haydarbey Muhtarı Ökkeş Özen Muhtarlar Günü dolayısıyla ziyaret ederek muhtar ve azaları ile sohbet etti.. mahalle deki asayiş sorunlarını dindi..

     Muhtarlarımıza günün anlam ve önemine binaen İl Emniyet Müdürümüz  Salim Cebaloğlu  tarafından çiçek takdim edilerek huzur toplantısı gerçekleştirmiştir. Covid19 salgını tedbirleri gözetilerek yapılan toplantılara yaklaşık 87 kişi katılmış olup; mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle tanışma, fikir alışverişi yapılmış, genel güvenlik ve asayiş konuları hakkında  İl Emniyet Müdürümüze iletilen sorunlar görüşülmüştür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.