Ormanları Muhalefet Yakıyor !

Ormanları Muhalefet Yakıyor !
Ormanları Muhalefet Yakıyor !Orman Bakanlığı: Yalan Yangını ve Orman Yangınını Söndürmeye çalışıyor..      Türkiye de çıkarılan orman yangınlarına destek olması gereken siyasi partiler , bir çıkaralım...

Ormanları Muhalefet Yakıyor !

Orman Bakanlığı: Yalan Yangını ve Orman Yangınını Söndürmeye çalışıyor..

      Türkiye de çıkarılan orman yangınlarına destek olması gereken siyasi partiler , bir çıkaralım kampanyası ile hükümeti ve Orman bakanlığını eleştiriyorlar.. ama teklif hiç yok..

      Türkiye yansın bitsin, kül olsun, önemli olan Tayyip gitsin politikası ile siyaset yapan siyasi partilere tepki yağmaya başladı..

      Orman işçileri, Belediyelerin itfaiye ekipleri, gönüllü vatandaşlar çıkarılan

       129 yangın kontrol altına alındı, 9 noktada alevlere müdahale ediliyor! İşte il il son durum genel bilgi veriyorlar..

      Muhalefet ise : Orman yansın bize oy gelsin politikası ile uğraşıyor..

      Günlerdir süren yangınlar nedeniyle Türkiye, adeta felaketi yaşıyor. Bakan Pakdemirli, yangınlarla ilgili son güncel verileri paylaştı. 31 ildeki 129 yangın kontrol altına alındı; Isparta ve Denizli'de başlayan yeni yangınlarla toplam 4 ilin 9 noktasında ise yangınlara müdahale ediliyor.

Türkiye, 7 gündür pek çok ilde çıkan yangınlarla mücadele ediyor. Büyük ölçüde ormanlık alan zarar görürken, birçok vatandaşımız da evlerini terk etmek zorunda kaldı.

     DENİZLİ'DE TEKRAR YANGIN BAŞLADIDenizli'nin Buldan ilçesi Türlübey Mahallesi'ne yakın ormanlık alanda yeni bir yangın başladı. İhbar üzerine bölgeye Büyükşehir itfaiye ekipleri ve orman ekipleri sevk edildi. Buldan ilçesine bağlı mahallelerde ise orman yangınına müdahale için vatandaşları anons ile çağrıda bulunuldu. Yoğun dumanı fark eden vatandaşlar alevlerin yükseldiği alana yardıma koşuyor.

     ISPARTA'DAKİ YANGINA MÜDAHALE EDİLİYOR Bakan Pakdemirli, Yangın Koordinasyon Merkezi'nde yaptığı açıklamalarda Isparta'da da yangın çıktığını belirterek, "Sütçüler mevkiinde 11.30 sularında bir yangın daha çıktı. Ona da hemen 1 uçak, 15 arazöz, 200'ün üzerinde personel sevk ettik, çalışmalara başladık. Yerleşim yeri odaklı ilerliyoruz, sabahtan itibaren Bodrum'da binlerce helikopter sortisi yapıldı. Tunceli Hozat'taki yangın kontrol altına alındı" sözlerine yer verdi.

      129 NOKTADA YANGINLAR KONTROL ALTINDATarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, devam eden yangınlarla ilgili güncel tabloyu paylaştı. Buna göre, 4 ilde 9 noktadaki yangın devam ediyor. 31 ildeki 129 yangın ise kontrol altına alındı.İşte devam eden yangınlar:

Antalya: Manavgat, Gündoğmuş

Muğla: Marmaris, Köyceğiz, Milas ve Seydikemer

Isparta: Sütçüler

Denizli: Güney

129 yangın kontrol altına alındı, 9 noktada yangınlar devam ediyor! İşte il il son durum

     YANGINLARIN KONTROL ALTINA ALINDIĞI İLLERAdana, Osmaniye, Mersin, Uşak, İzmir, Kayseri, Kahramanmaraş, Edirne, Kütahya, Balıkesir, Kilis, Kocaeli, Kastamonu, Sakarya, İstanbul, Hatay, Bursa, Diyarbakır, Karaman, Manisa, Bingöl, Kırklareli, Bilecik, Şanlıurfa, Aydın, Bitlis, Çanakkale, Çorum, Samsun ve Çankırı'daki yangınlar kontrol altına alındı.

      "MÜCADELEMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR   "Bakan Pakdemir,tabloyu, "Son 6 günde, 31 ilde 129 yangını kontrol altına aldık. Antalya, Muğla, Isparta ve Denizli olmak üzere 4 ilde 9 yangınla mücadelemiz aralıksız devam ediyor."

Kahramanmaraş İtfayise görev başında..

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin Antalya’nın Manavgat ilçesinde yangınla mücadele çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Başkan Hayrettin Güngör, “Ekiplerimiz 6 araç ve 13 personelle yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor. Canla başla çalışan tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum” dedi.

      Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süre önce Antalya’nın Manavgat ilçesine sevk edilen İtfaiye personelleri yangınla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. İkisi su tankeri olmak üzere, 6 itfaiye aracı ve 13 uzman personelin sevk edildiği bölgede ekipler zamanla yarışıyor. Ahmetli mevkii kırsalında devam eden müdahaleler sonucu onlarca dekar orman arazisi yanmaktan kurtarıldı. Yükselen alevler arasında yoğun mesai sarf eden ekiplerin yangın tamamen kontrol altına alınana kadar bölgede çalışmalarını sürdüreceği belirtildi. Bölgedeki ekiplerin canla başla çalıştığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “İtfaiye ekiplerimiz 6 araç ve 13 personelle Manavgat’taki yangın söndürme çalışmalarına destek vermeye devam ediyor. Bölgede canla başla çalışan tüm ekiplere kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.