Öğrencilerin Yanındayız !

Öğrencilerin Yanındayız !
Öğrencilerin Yanındayız !DULKADİROĞLU / Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkanı Necati Okay, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS)’ye girecek öğrencilere başarılar diledi. İlçemize bağlı okullarda sınava...

Öğrencilerin Yanındayız !


DULKADİROĞLU / Kahramanmaraş’ın Dulkadiroğlu ilçe Belediye Başkanı Necati Okay, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı (YKS)’ye girecek öğrencilere başarılar diledi. İlçemize bağlı okullarda sınava girecek öğrencilere gereken desteği vereceğiz” dedi.
     Belediye olarak tüm personelimizle öğrencilerin sorunlarını gidermek için görev başında olacaklarını söyleyen : YKS Sınavı nedeniyle bir mesaj yayınlayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, öğrencilerin zorlu bir süreçten geçtiğini hatırlatarak stressiz, başarılı bir sınav olmasını diledi. Özellikle pandemi sürecinde öğrencilerin zor şartlarda sınava hazırlandığını hatırlatan Başkan Okay, tüm bunları bir kenara bırakarak sınava odaklanılması tavsiyesinde bulundu.


Başkan Okay, mesajında şunları söyledi: “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitim öğretim hayatlarında önemli bir dönüm noktası olan Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı bu hafta sonu yapılıyor. Bu önemli sınavda öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyorum. Pandemiyle birlikte çok zorlu bir hazırlık dönemi geçiren öğrencilerimizin her zaman yanındayız. Eğitim hayatı açısından önemli olan bu sınavda hiçbir şekilde stres yapmamalarını tavsiye ediyorum. Aileleri her zaman onların yanındadır. İnşallah hak ettikleri yerlere buradan elde edecekleri başarılı sonuçlarla geleceklerdir. Yarınlarımız bu kardeşlerimize emanettir. Onların başarılı bir birey olması bizleri de son derece mutlu eder. Ben tekrar öğrenci kardeşlerimize başarılar diliyorum. Dualarımız onların başarıları ve gelecekleri içindir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.