ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDILAR, TÖRENLERDE SEVİNÇ, HÜZÜN VE GÖZYAŞI VARDI

ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDILAR, TÖRENLERDE SEVİNÇ, HÜZÜN VE GÖZYAŞI VARDI
ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDILAR, TÖRENLERDE SEVİNÇ, HÜZÜN VE GÖZYAŞI VARDITüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş il genelinde de öğrenciler karnelerini aldılar.Kahramanmaraş il geneli karneler dağıtıldı. Kimi öğrenciler...

ÖĞRENCİLER KARNELERİNİ ALDILAR, TÖRENLERDE SEVİNÇ, HÜZÜN VE GÖZYAŞI VARDI

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Kahramanmaraş il genelinde de öğrenciler karnelerini aldılar.

Kahramanmaraş il geneli karneler dağıtıldı. Kimi öğrenciler mezun oldu, kimileri bir üst sınıfa geçti, kimileri ise sınıf tekrarı yapacak. Kahramanmaraş il genelinde  322 bin öğrenci karne aldı. 18 bin 900 öğretmen ise görev yaptı. Doğukent Yaşar Gölcü İlköğretim Okulu’nda da sevinç ve hüzün vardı. Mezun olan öğrenci ve aileleri gözyaşlarına boğuldular.

Kahramanmaraş’ ta il genelinde yapılan karne dağıtım törenlerinde öğrenciler, sevinç, hüzün ve göz yaşı döktüler. Mezun olan öğrenciler öğretmelerine sarılarak ağladılar. Öğretmenlerinden ayrılmaları çok zor oldu. Mezun olan öğrenciler ve veliler gözyaşlarına hakim olamadılar. Bir üst sınıfa geçen öğrenciler ise çok sevinçli oldular. Bu öğrencilerin sevinci velilere de yansıdı. Şehrin bir çok yerindeki okullarda ise Sınıfta kalan öğrencilerin ise moralleri çok bozuktu. Bu durumda bu öğrencilerin velilerine yansıdı.

Acısı ile tatlısı ile eğitim öğretim yılı sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.