Niyetleri toplumun bam teline basmak…

Niyetleri toplumun bam teline basmak…

Türkiye üzerine çok oyun oynandı. Oynanmaya devam ediliyor. Son günlerde adeta mütedeyyin, muhafazakâr kesimin bam teline basılmak isteniyor.

Bir pop sanatçısı çıkıyor sözlerini de kendi yazdığı şarkısında Müslümanların Ana ve Babasına ilk peygamber Âdem aleyhisselam’a ve Havva Anamıza hakaret ediyor. Bir pop sanatçısına bu cesareti kim veriyor?  Bu sanatçı bu açıklamaları ile Müslüman olmadığını göstermiştir.  Çünkü! Müslüman Âdem aleyhisselam ve bizim Peygamberimiz ve son peygamber Hazreti Muhammed sallallâhu aleyhi ve sellem arasında gelmiş, geçmiş bütün peygamberlere iman eder. Müslümanların bu inancı iman esasıdır. Buna inanmayanlarda Müslüman olamazlar. Sezen aksu hem inanmıyor hem de hakaret ediyor. Cahillikle suçluyor bu mantık tam bir Yahudi mantığıdır. Yahudiler kendilerinden başkasını zem ederler. Kendilerinden olmayanları kıymetsiz ve aşağı görürler. Müslümanları daha aşağı görürler. Onlar için tek doğru Yahudiliktir. Kendilerinden başkasını kıymetsiz gördükleri için GOYİM olarak görürler.

Öyle ki, bu sanatçı Sezen Aksu yaptığı hakaretten zerre pişmanlığı da yok. Sanatçı yaşadığı toplumun manevi değerlerine saygılı olur bunda saygı şöyle dursun edepsizlik sınırını aşmış bir hadsizlik var. Müslüman bir ülkede Müslümanların iman ettiği ilk peygambere ve mübarek zevcesine Annemize hakaret et, dahi pişman olma tepkilere de aldırış etmeyerek diyor ki, “ne yaparsanız yapın asla geri adım atmam” diyor bu kadar Müslümanlara düşmanca bir zihniyet… Ülkede huzursuzluk çıkartma teşebbüsünden başka ne olabilir? Şunu bilsin ki, Sezen Aksu Türkiye de bu aziz milletin evlatları ne bu hakareti kabul eder, ne de bu hadsizliğinizi…

Bazı ilahiyatçılar bu hadsizliğe tepki yerine savunmaya geçiyor. Bunun üzerine Diyanetten açıklama “Öncelikle bilinmelidir ki Hazreti Âdem aleyhiselam ilk insan olmasının yanında aynı zamanda ilk peygamberdir. Bu yönüyle vahye muhatap olmuş; akıl, şuur, irade gibi hususiyetleri ve eşya hakkındaki ilmiyle meleklere üstün kılınmış mükerrem bir şahsiyettir. Dolayısıyla Kur'an-ı Kerim'de "halife" olarak nitelenen Hazreti Âdem aleyhisselam ve onun eşi Hazreti Havva, bütün insanlığın müşterek değeri ve muazzez atalarıdır.”

Bu kadar hadsizlik karşısında Cumhur Başkanı Erdoğan’ dan da bir tepki geldi. "Hakaretlerin bini bir para. Bütün bunların karşısında dimdik duracak olanlar sizlersiniz. Hazreti Âdem efendimize kimsenin dili uzanamaz. O uzanan dilleri yeri geldiğinde koparmak bizim görevimizdir" dedi.

Bir başka hakaretçi Gazeteci Sedef Kabaş, Tele1'de katıldığı canlı yayında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Cumhurbaşkanlığı makamına hakaret etmiş, "Büyükbaş hayvan bir saraya girdiğinde o kral olmaz, o saray ahır olur." ifadelerini kullanmıştı. Bu hakaretler çok maksatlı bir tezgâhın ilk sahneleri biri sanatçı kimliğiyle Müslümanların iman ettiği peygamberine ve mübarek zevcesine hakaret ediyor. Bir başkası gazeteci kimliğiyle devletin başına Cumhur Başkanına hakaret ediyor. Bu din ve millet düşmanı sanatçı ve gazeteci bu hadsizliklerinin bedelini elbet ödeyecekler.

Gazeteci Sedef Kabaş’a  bir tepkide İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’  dan  Şems-i Tebrizi'nın "İnsanı hayvandan ayırt eden edeptir" sözüne atıfta bulunarak, "Edebini, insanlığını kaybetmişler, sıra sıra dizilmiş, debelendikleri haset ve hakaret çukurundan Milletin Adamı'na edepsiz laflar etmişler. Sedef, edepsiz, yanında oturup arkasına sığınanlar daha edepsiz" açıklamasında bulundu.

Kim ne olursa olsun. Manevi değerlerimize hakareti devletin Cumhuruna saygısızlığı aziz millet affetmez ve unutmaz bilesiniz.

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi