Necati Okay Gönül Alıyor

Necati Okay Gönül Alıyor
Necati Okay Gönül AlıyorDULKADİROĞLU / Dulkadiroğlu Belediye Başkanı  Necati okay ziyaretlerini sürdürüyor. Okay bu gün Önceki dönem beraber yol yürüdüğü Belediye eski Meclis Üyesi Ali Aydın’ı ziyaret etti. Okay;...

Necati Okay Gönül Alıyor

DULKADİROĞLU / Dulkadiroğlu Belediye Başkanı  Necati okay ziyaretlerini sürdürüyor. Okay bu gün Önceki dönem beraber yol yürüdüğü Belediye eski Meclis Üyesi Ali Aydın’ı ziyaret etti. Okay; “ Ali Aydın Beyefendiyi önceki ve yeni dönem Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Sıcak kanlılığı ve misafirperver kişiliğinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

      Ak Parti kurulduğundan beri , ilçe başkanlığı belediye başkanlığı adaylık sürecinde, hep beraber yol yürüdüğü Dulkadiroğlu kurucu belediye meclis üyeleri Mehmet Akif Kahveci, Yakup Gökçe ve Hilmi Yabasun katıldığı nezaket ziyareti hoş sohbet içinde geçti. Ali Aydın ise” Güzel bir buluşma oldu. Akparti teşkilatında  2008 den 2014 yılına kadar beraber görevlerden bulunduğum ardından Dulkadiroğlu Belediyesi kuruluşunda ve 5 yıllık ilk döneminde görevler yaptığımız değerli abilerim başta başkan  Necati Okay bey, Dulkadiroğlu kurucu belediye meclis üyeleri Mehmet Akif Kahveci, Yakup Gökçe ve Hilmi Yabasun abilerim bendenizi ziyarete geldiler çok duygulandım, ilçemizin ilimizin ve ülkemizin dünü bugünü ve geleceği hakkında güzel sohbetler oldu. Sağolsunlar Varolsunlar” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.