Ne hale düştük !

Ne hale düştük !

     İşçi Partisi Milletvekili Ahmet Şık ; “ Katil Devleti yıkacağız, sokağa inin” çağırısı yapıyor, üstelik de “Katil” dediği devletin maaşını alıyor, süper emeklilik hak ediyor, Madem katil olduğuna inanıyorsun, aldığın maaşları iade et.. sosyal haklarından emeklilik dahil vaz geç adamsan bunu yap görelim !

     Katil dediği , devletin maaşını alan kişi , “ Aponun heykelini dikeceğiz” diyen terör yandaşları, Türkiye bölüp parçalamak isteyen hainlerin TBMM ne işi var ?

     MHP Lideri Devlet Bahçeli : “ Gazi Meclis de biz onlarla aynı havayı soluyoruz;” diyor haklı onların yeri ora olmamalı..

     İHA- SİHA, yerli otomobil, yerli uçak, hava alanı, köprü, Nükleer santral, Dogalgaz, Petrol buldukça üzülen çıldıran TBMM içindeki teröristlerin temizlenmesi gerekir..

     Amerika Birleşik Devletlerinde bir söz vardır: “ Dinim, ırkım, milletim farklı olabilir ama ben önce Amerikalıyım” derler..

     Biz bugün : Türküm , Türkiye Cumhuriyeti Devleti Vatandaşıyım bununla gurur duyuyorum diyemiyorsak burada bir sıkıntı var !..

     Adam akşam çıkmış televizyona : Tek devlet, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek vatan diyen Ak Partiden kurtulmak, kendi devletimiz kurmak için erken seçim diyoruz,” diyor..

     Erken Seçim demişten:

     Türkiye de Erken seçim bana göre olmaz, niye olsun ki ? bir sebep mi var ?

     Anayasamıza göre : Cumhurbaşkanı TBMM fes ederse yeniden erken seçim olur, bu görülen bir olay değil, TBMM deki vekillerin ise 367 bularak erken seçime gitmesi gerekir ki Ak Parti ve MHP evet demediği sürece bu da mümkün görülmüyor..

     Görülen şu ki : eteklerinde dökecek taşı kalmayan muhalefet , erken seçim şarkısı ile gününü doldurmaya çalışıyor..

     CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu en büyük korkusu ise : Memleket Partisi ve Muharrem İnce ..

      Nasıl mı ?

      Muharrem İnce , çıktığı televizyon programlarında oturduğu koltuğu dolduran, aklı selim konuşması ile her kesimden oy alacak biri olarak görülmektedir.

      Bugün seçim olsa : Muharrem İnce ‘nin partisi Memleket Partisi , CHP den çok fazla oy alacak olarak görülmektedir.

      Şunu da söyleyim ki : CHP baraj altında kalırsa çok şaşırmamak gerekiyor.. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce , konuştukça oy topluyor, insanlarla görüştükçe taraftarını artırıyor , sevecen biri ..

      Bu arada : Kahramanmaraş il başkanlığına Emre Kazancı atandık ki sevilen sayılan biri , Merhum Necati Kazancı ağabeyin oğlu olması , bugüne kadar babası gibi dik durması sebebi ile sevilen sayılan biri.. Bu da Memleket Partisi Kahramanmaraş teşkilatı için bir avantajdır.

     Biz lidere oy veriz ama : Mahalli yönetim de partinin iyi oy almasında yüzde 50 etkendir.

     ANAP da Ali Doğan , MHP de Mustafa Taşçı, Tahir Akgemci, CHP de Ali Öztunç’un belediye başkanlığı adaylığında görülen gerçek.. Partisinden fazla oy alan adaylar..

     Bu bağlamda Muharrem İnce , Emre Kazancı , iki faktör bunu iyi düşünmek gerekir..

     CHP’nin bugün ne hale geldiğini, HDP ile ikiz kardeş olduğunu biliyoruz..

     İşte Muharrem İnce , duruş ve vizyonu ile CHP sandığa kömerse benim için sürpriz olmaz diyorum..

     Bugün Türkiye üzerinde çok oyunlar oynanıyor..

     14 Haziran da Cumhurbaşkanı ABD başkanı ile görüşecek, Erken seçim diyenlere buradan bir ekmek çıkmaz diyorum ben o görüşteyim.. Seçimler ise 2023 de yapılacaktır.

     Korona Virüs belasını yenip, ekonomik rahatlama olmadan seçim olamaz, seçim olması için bugün bir sebep yok, ancak konuşacak sözü kalmayan Muhalefetin söyleminden öteye gitmeyeceğine inanıyorum..

    Muhalefet: Yarın seçim olacakmış gibi, teşkilatını diri ayakta tutmaya çalışıyor, 2023 de olacak gibi de rahat yerinde otururken, parti içinden ayrılıp parti kuranları nasıl yıkarım onun hesabını yapıyor..

    Örnek: erken seçim diyen Kemal Kılıçdaroğlu , Muharrem İnce gerçeğini unutturmaya çalışıyor.. İyi Parti HDP ise ayakta durmanın hesabını yapıyorlar..

     Devlette Katil diyenlerin hesabını yargını vereceğine inanarak hayırlı günler diliyorum..

     İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi