MUSTAFA DOĞAN EBEDİYETE UĞURLANDI

MUSTAFA DOĞAN EBEDİYETE UĞURLANDI
MUSTAFA DOĞAN EBEDİYETE UĞURLANDI20. ve 21. Dönemde  Anavatan Partisi’nden  Kahramanmaraş Milletvekilliği de yapan, Devlet eski Bakanı Ali Doğan, önce 87 yaşındaki ağabeyi Şevket Doğan’ı  bir gün sonra ise...

MUSTAFA DOĞAN EBEDİYETE UĞURLANDI

20. ve 21. Dönemde  Anavatan Partisi’nden  Kahramanmaraş Milletvekilliği de yapan, Devlet eski Bakanı Ali Doğan, önce 87 yaşındaki ağabeyi Şevket Doğan’ı  bir gün sonra ise 84 yaşındaki ağabeyi Mustafa Doğan’ı  peş peşe kaybederek, acı üstüne acı yaşadı.

DOĞAN AİLESİNİN ACI GÜNÜ

     Kahramanmaraş’ın efsane Milletvekili, Devlet eski Bakanı Ali Doğan’ın  ağabey Mustafa Doğan’da  son yolculuğa uğurlandı.

    84 yaşındaki Mustafa Doğan için ulucami de öğle namazı sonrasında cenaze namazı kılındı. Daha sonra Şeyhadil Mezarlığı da toprağa verildi.

    Merhum Mustafa Doğan’ın Ulucami’deki Kılınan Cenaze Namazına Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun,  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sami Özgül, Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, CHP İl Başkanı Esat Bütün,  İyi Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, KMTSO Başkanı Şahin Balcıoğlu, MÜSİAD Başkanı Serdar Salih Çiçekçi,  Sanayici ve iş adamları ile Doğan ailesi yakınları dostları katıldı. Her iki ağabeyinin cenaze namazına da katılan  Devlet Eski Bakanı Ali Doğan’ın çok üzgün olduğu görüldü.

     Merhum Mustafa Doğan : Merhum Hartlaplı Ahmet Doğan’ın oğlu, Arasa Camii Müezzinlerinden merhum Karaca H. Hüseyin Türkoğlu’ nun damadı, merhum Mehmet Doğan ve merhum Şevket Doğan’ ın kardeşleri, Eski Devlet Bakanı Kahramanmaraş Millet Vekili Ali Doğan, Necati Doğan ve Durdu Doğan’ ın ağabeyleri, Fahri, Enver ve Hüseyin Doğan’ ın babaları, Dr. Faruk Atlı nın kayınbabası.  Merhum Mustafa Doğan’ı ebediyete uğrularken  yakınları  da  Ulucami’de kılınan cenaze namazına katıldılar.    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.