Müslümanların ibadet hakkına hançer saplayan İsrail…

Müslümanların ibadet hakkına hançer saplayan İsrail…

İsrail; gözü dönmüş bir haydut, işgalci kana doymayan bir kavim. Filistinlilerin ibadet hakkına her fırsatta engel olan terör devleti Merhum Necip Fazıl Kısakürek’in dizelerinde ne güzel dile getirmiş…

Yıkılasın İsrail enkazını göreyim

 Sana devlet diyenin, yüzüne tüküreyim

Devlet değil gözü dönmüş, gözü kana doymayan caniler, haydutlar güruhu, öyle ki Müslümanlara bahşedilen bin aydan hayırlı bir gece olan mübarek Kadir gecesinde dahi ibadetlerini yapmasına müsaade etmeyen İsrail Kudüs te mescidi aksa da ilk kıblemizde yine kan kustu. Gaz bombalarıyla saldırdı. İsrail’in terör eylemi yüzlerce Filistinliyi yaraladı. Bir yaşında ki bebeğe ve çocuklara dahi acımayan bir İsrail polisi yazıklar olsun. İsrail’e terör estiriyor dünya susuyor.  Bu nasıl bir vicdan tek sesi çıkan Türkiye Filistin’in tek umudu Türkiye Allahü teala bu umutlarını var eylesin. İsrail’in arkeolojik kazı bahanesiyle Mescidi Aksa’ nın yıllardır altını oyuyor.  Gayesi Mescidi Aksa’ yı yıkıp kendi emellerine uygun bir tapınak yapma, bunun için terör estirme ve sindirme yolunda her geçen gün azgınlaşıyor.

Siyonizm kendine köle olacak ülkeleri ve ajanları kullanarak sözde kendilerine vadedildiğine inandığı topraklarda kendi hükümranlığını kuruncaya kadar gücünü kullanacaktır. Sınırlarımızda bir terör devleti kurma çabaları da Siyonizm’in desteği ile gelişmektedir. ABD’nin PKK/YPG gibi teröristleri desteklemesi ve silahlandırması dâhil Siyonizm İsrail’ in kontrolündedir. Obama da, Trump’ ta, Biden de aynı hedefin oyuncularıdır.  İsrail hedefine ulaşmada en büyük engel olarak Türkiye’ yi görüyor. Türkiye’nin hava savunma sanayisinde ki başarılarından rahatsız oluyorlar. Bunu Azerbaycan’ın Ermenistan işgalinde ki topraklarını alma mücadelesinde Türkiye desteğinin nasıl bir katkı sağladığını gördüler. Her geçen gün milli savunma gücünün arttığının farkındalar.

Kudüs ancak Müslümanların elinde olduğu zaman barış gelir, huzur gelir. Çünkü İslamiyet kucaklayıcı bir dindir. Tarihe baktığımızda da bu böyledir ne zaman Müslümanlar hakim olmuş, diğer dinlerin halkıyla da sulh içinde adalet nizamıyla yaşanmıştır ne zaman ki Hristiyanların ve Yahudilerin kontrolünde olmuş adalet ve huzurdan eser kalmamıştır. Çünkü kendilerinden olmayanı dışlamışlardır. Günümüzde olduğu gibi Filistinlilere her türlü zulüm yapılıyor. İbadet özgürlüğüne engel olma, haksız keyfi tutuklamalar, akıl almaz yüzlerce işkenceler, Filistinlilerden  gasp ettikleri toprak yüzde seksen beş oldu. Her fırsatta Messid-i Aksa kundaklanıyor. Mescitteki Müslümanlara orantısız güçle saldırı ve tutuklamalar. Dünya’yı maddi güç esir aldı. Gücü olan kendine kukla olacak ülkeleri yönetiyor. Türkiye’yi esir alamadılar. Bütün sancı bu, daha çok sancı çekecekler.

 Filistin için Türkiye elinden geleni yapacaktır. Filistin direnmeye devam edecek. Ecdadımız gazaya çıkarken “sefer bizden, zafer Allahü teladandır” şuur ve inancıyla çıkarlarmış ve zafer müyesser olurmuş. İnşallah zafer Filistin’in olacaktır.

Türkiye dünya huzurunun mihenk taşıdır. Müslümanların umududur. Allahü teala aziz milletimizin yardımcısı olsun.

 Ya Rabbi; Filistin, Doğu Türkistan, Mynamar, Suriye Irak dahi bütün İslam beldesinde zulüm gören Müslümanlara imdat eyle, gözyaşlarını dindir. Amin…

Muhabbetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi