MÜSİAD Başkanı Asmalı'ya Hayırlı Olsun

MÜSİAD Başkanı Asmalı'ya Hayırlı Olsun
Alpedo yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu'danMÜSİAD Başkanı Asmalı'ya Hayırlı OlsunİSTANBUL/  Alpedo yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu , Bakırköy de bulunan MÜSİAD genel merkezinde , MÜSİAD Genel Başkanı...

Alpedo yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu'dan

MÜSİAD Başkanı Asmalı'ya Hayırlı Olsun

İSTANBUL/  Alpedo yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu , Bakırköy de bulunan MÜSİAD genel merkezinde , MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

     Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği MÜSİAD 26. Olağan Kenel Kurulun’da genel başkanlık görevine seçilen Mahmut Asmalı’ya hayırlı olsun ziyareti için İstanbul da bulunan

Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (MÜSİAD) yeni Genel Başkanı Mahmut Asmalı’yıla bir süre sohbet etti.

     Bir dönem , MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanlığı yaptığı dönemde başarılı projelere imza atan ve MÜSİAD camiası tarafından çok sevilen İş İnsanı Kervancıoğlu,

MÜSİAD Genel Başkanı  Mahmut Asmalı’ya ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde  Alpedo Kervan Lezzet Grubu İstanbul Bölge Müdürleri Ömer Kara ve Erkan Alıcı da eşlik etti.

      KERVANCIOĞLU: MÜSİAD, SİSTEMLİ BİR HİZMET HAREKETİDİR!

      MÜSİAD’ın faaliyetlerinin yanında ülke ve Kahramanmaraş ekonomisinin konuşulduğu ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “MÜSAİD ailesinin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Bu yapıda, MÜSİAD’ın her üyesine değer verilir; ancak MÜSİAD, kişilerin üstünde bir oluşumdur. Burada kurulmuş bir sistem vardır. Burada görev alan her arkadaşımız, görev tanımı ve sorumluluğu çerçevesinde hareket eder, sonraki arkadaşımız da önceki arkadaşımızın çalışmalarını bıraktığı yerden devam ettirir. Bu haliyle MÜSİAD, sistemli bir hizmet hareketidir” dedi.

      “MÜSİAD, ÖRNEK BİR SİVİL TOPLUM KURULUŞU!”

      MÜSİAD’ın sosyal sorumluluk projelerinin gönüllere dokunduğunu ve ülkenin en zor anında MÜSİAD’ın bütün teşkilatları ve imkânlarıyla devletin yanında yer aldığını ifade eden Kervancıoğlu, şöyle konuştu: “MÜSİAD, değerlerimize olan bağlılığı ve yenilikçi bakış açısıyla örnek bir sivil toplum kuruluşu. Bir taraftan toplumun ihtiyaçlarına yönelik sosyal sorumluluk projeleri yaparken diğer taraftan Genç MÜSİAD aracılığıyla gençlerimizin iş dünyasında başarılı olmaları için mesai yapıyor. Genel olarak baktığımızda da MÜSİAD, tüm teşkilat organlarıyla üretim, istihdam ve ihracatıyla ülke ekonomisine hizmet ediyor. Bu anlamda MÜSİAD hem ülkemiz hem de toplumumuz için çok önemli. Ben, MÜSİAD Genel Başkanımız Mahmut Asmalı’ya yeni görevinde başarılar diliyor; önceki dönem Genel Başkanımız Abdurrahman Kaan’a emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.”

Ziyarette, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı’ya ceviz oymalı Maraş sandığı hediye eden Kervancıoğlu, Asmalı’yı Kahramanmaraş’a davet etti.

Asmalı da ziyareti ve davetinden dolayı Kervancıoğlu’na teşekkür ederek; Kahramanmaraş için program yapacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.