MİLLİ YOL PARTİSİ KAHRAMANMARAŞ 1. OLAGAN İL KONGRESİ YARIN

MİLLİ YOL PARTİSİ KAHRAMANMARAŞ 1. OLAGAN İL KONGRESİ YARIN
MİLLİ YOL PARTİSİ KAHRAMANMARAŞ 1. OLAGAN İL KONGRESİ YARINGenel Başkanlığını Kahramanmaraşlı Siyasetçi Remzi Çayır’ın yaptığı Milli Yol Partisi, Türkiye genelinde Teşkilatlanma çalışmalarını büyük  ölçüde...

MİLLİ YOL PARTİSİ KAHRAMANMARAŞ 1. OLAGAN İL KONGRESİ YARIN

Genel Başkanlığını Kahramanmaraşlı Siyasetçi Remzi Çayır’ın yaptığı Milli Yol Partisi, Türkiye genelinde Teşkilatlanma çalışmalarını büyük  ölçüde tamamlayarak il kongrelerini  yapmaya başladı.  Milli Yol Hareketi Kahramanmaraş İl Başkanı  Halil Toraman, Genel İdare Kurulu  Üyesi Hayrettin Arslanhan bu gün Tavşantepe Akdo’da bir basın toplantısı düzenleyerek Yarın yapılacak olan Kahramanmaraş 1. Olağan İl Kongresine  halkımızı davet ettiler.

1.OLAĞAN İL KOMGREMİZE TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

Milli Yol Partisi İl Başkanı  Halil Toraman yaptığı basın toplantısında şunları belirtti:” Sayın Genel Genel Başkanımız Remzi Çayır’ın katılımı ile gerçekleştireceğimiz Milli Yol Partisi  Kahramanmaraş 1. Olağan Kongresini yarın Saat: 12.00’de Mehmet Akif Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceğiz.  Kongremize halkımızı davet ediyoruz. İnşallah  Genel Merkezimize ve Kahramanmaraş’a yakışır şekilde bir kongre yapacağız. Kongremize, Tüm dava arkadaşlarımızı, tüm halkımızı ve basın mensuplarımızı davet ediyorum” dedi.

MİLLİ YOL PARTİSİ , TÜRK SİYASİ TARİHİNDE EN HIZLI TEŞKALATLAŞAN PARTİ

Toraman;“Milli Yol Partisi Türkiye genelinde teşkilatlanmada, Türk Siyasi tarihinde en hızlı şekilde teşkilatlaşan bir parti. Sokağa çıktığımızda da hiçbir vatandaşımızdan olumsuz bir eleştiri almadık.  Çünkü bizim yolumuz Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu’nun yoludur. Davamız onun   davasıdır. Onun yarım kalan davasına elimizden  geldiği ölçüde, gücümüzün yettiği ölçüde taşıyacağız, devam ettireceğiz. Bizde tüm arkadaşlarımızla beraber  böyle bir davanın neferi olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. İnşallah bu yükün altından layıkıyla kalkacağız. Davamıza sahip çıkacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.