Milli Görüş Şahlanacaktır

Milli Görüş Şahlanacaktır
Yeniden Refah Partisi Onikişubat Sosyal İşler Başkanı Muhammed Faruk TomanMilli Görüş ŞahlanacaktırONİKİŞUBAT / Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi , Sosyal İşler Başkanı Muhammed Faruk Toman , “ 2023...

Yeniden Refah Partisi Onikişubat Sosyal İşler Başkanı Muhammed Faruk Toman

Milli Görüş Şahlanacaktır

ONİKİŞUBAT / Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Onikişubat ilçesi , Sosyal İşler Başkanı Muhammed Faruk Toman , “ 2023 seçimlerinde Milli Görüş Şahlanacaktır,” dedi.

     Kahramanmaraş Gazetesine bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Onikişubat Sosyal İşler Başkanı Muhammed Faruk Toman , Biz doğuştan milli görüşçüydük, Milli Görüş ile doğmuştuk, yeniden yuvaya döndük, 2023 seçimlerine var gücümüzle hazırlanacağız,” dedi..

     Milli Görüş Müslüman Olan Milletimizin İnancını Oluşturan Görüştür bu sebeple milli görüş iktidarı için biz üzerimize düşeni yapacağız diyen Toman: “ Şirk'i Değil tevhidi esas alan görüştür , Kaba kuvveti değil , Hakk'ı üstün tutan görüştür  , Hak'tan sapanlar karşı

Peygamberin ortaya koyduğu görüştür , Mazlumun yanında , Zalimlerin karşısında olan görüştür.. , Milli Görüş Hakka dayalı bir dünya anlayışıdır , dedi..

     Fatih Erbakan ile güzel günlerin yakın olduğunu ifade eden Muhammet Faruk Toman, “ Biz kardeşlik istiyoruz,

Savaş değil, Barış

Çatışma değil, diyalog

Çifte standart değil, Adalet

Sömürü değil, Samimi İşbirliği

Tekebbür değil, eşitlik

Baskı ve tahakküm değil, insan hakları , istiyoruz..

    Başkan Toman: “  Milli Görüş Türkiye’nin kendi insani ve ekonomik gücü ile kalkına bileceğini,  Öz değerlerini koruyarak ve arkasına tarihin verdiği kuvveti alarak daha hızlı adımlarla yürüyeceğini savunan bir sistemdir..

      Başkan Toman, Milli Görüş çizgisinin ,  Faizin olmadığı bir serbest piyasa ekonomisi ön görür. paranın mal gibi alınıp satılmasını reddeder.  Haksız kazanca ve ekonominin Sömürü temelinde olmasına karşıdır, işte tüm bu kuralları herkese anlatacağız,” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.