Maraşlının 97 yıllık gururu !

Maraşlının 97 yıllık gururu !
ALPEDO Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami KervancıoğluMaraşlının 97 yıllık gururu !KAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş’ın yerleşik markası ALPEDO Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, TBMM...

ALPEDO Kervan Lezzet Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu

Maraşlının 97 yıllık gururu !

KAHRAMANMARAŞ/ Kahramanmaraş’ın yerleşik markası ALPEDO Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, TBMM tarafından Maraş Şehrine 5 Nisan 1925 de verilen İstiklal Madalyasını hak etmiştir, 97 yıldır haklı gururu yaşıyoruz , ” dedi.

     Bugün saat 10 00 da Atatürk Meydanında yapılan Madalya günü töreni ve şanlı tarihe değinen Sami Kervancıoğlu,  “ Bizi biz yapan, bu ülkeyi güçlü kılan şey kahraman ecdadımızın kurtuluş savaşındaki duruşları ve fedakârlıklarıdır. Bu toprakların nasıl kazanıldığını, özgürlük ve bağımsızlığımızın hangi şartlarda korunduğunu asla unutmamalıyız. ”dedi.

      Gazetemize bir açıklama yapan Sami Kervancıoğlu :

      “İmanını siper edip, dünyada eşi görülmemiş bir mücadele ortaya koyarak kurtuluş savaşını kazanan atalarımız, gelmiş geçmiş tüm Kahramanmaraşlıların göğsüne istiklal madalyasını takmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından şehrimize verilen bu madalyayı, şehrimizin her bir bireyi gururla göğsünde taşımaktadır. Maraş halkı, ülkemiz işgal altındayken milli mücadele ateşini yakan, toprağını ve bayrağını savunmak için muhteşem bir direniş destanı yazan unutulmaz bir halktır. Yıllar önce Sütçü İmam, Aslan Bey, Rıdvan Hoca, Senem Ayşe gibi kahramanların başlattığı o büyük direniş destanı Türk milletinin kurtuluşunun da ilham kaynağı olmuştur.  Bu vesile ile şanlı mücadelenin sembolü olan istiklal madalyasının şehrimize verilişinin yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.” Diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.