Mahçiçek ve Gençler !

Mahçiçek ve Gençler !

     Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, liselere geçiş sınavında ilde şampiyonluğunu ilan eden 25 öğrenci ile ailelerine bisiklet yolunda bir sabah kahvaltısı vererek onları tebrik etti.. günün anısına birer plaket verdi.

     Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Celalettin Güvenç, İmran Kılıç, Ak Parti Onikişubat ilçe Başkanı Mücahit Kara ile il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve basın mensuplarının bir araya geldiği günde, Başkan Mahçiçek eserleri konuşuldu.

     Başkan Mahçiçek :  Bugün bisikletler ailelerinizle birlikte sizlere  bedava diyerek öğrencilerin alkışını aldı.

     2014 den bugüne dönen dolapları, siyasi çekişmeleri görüyoruz !  Kim kime çelme takmaya çalışıyor hepsinin farkındayız..

     Eser üretemeyen aciz kişiler : iftira atarak, bir yere gelmeye çalıştığını görüyoruz..

     Benim dikkatimi çeken ise : her iki vekilin konuşmasında , Başkan Hanefi Mahçiçek yaptığı  ve milli eğitime devri yapılan okullar , Bilgi Kültür evleri, sosyal tesisleri, sayısız eserleri, sıralamaları oldu.. Bunu Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal da dile getiriyor..

     Hanefi Mahçiçek: 2014 de Büyükşehir Yasası ile kurulan Onikişubat İlçesine belediye başkanı olduğu gün , oturacak bir sandalyesi, binecek bir aracı, taş üstüne taş koyacağı bir metre kare yeri olmayan bir belediye başkanı idi..

     Tabela üzerinde bir Onikişubat Belediyesi..

      Şekerdere de belediye hizmetlerine başlarken, bir yandan da yeni belediye binası yapmaya soyunurken, ilçeye bağlı köy iken mahalle olan 137 mahalleye kilit parke, çok amaçlı, Bilgi kültür evleri, okul açığı olan yerlere okullar yaparak milli eğitim bakanlığına devirini yapmaya başladı..

      Büyükşehir Belediye Başkanı gibi çalışmaya başlayan Hanefi Mahçiçek önünü kesmek için şer güçler çalışmaya başladı. İftira atmalar, çamur at tutmazsa izi kalır politikası izlendi.

      Sosyal Medya da ve internet ortamında, olmadık iftiralara maruz kaldı..

      Siyasi olarak yapmak istediğine imkan verilmedi..

      Tüm bu olumsuzluklara rağmen , Siyasi engellemelere rağmen çok büyük projelere el attı.

      İlk 5 yıllık süreçte : İzmir ile yarışarak EXPO 2023 Kahramanmaraş a alarak 6 ay süre ile 2023 yılında Kahramanmaraş’ta EXPO yapılması Kahramanmaraş için büyük bir avantaj olması üzerine, “ Hanefi Mahçiçek Büyükşehir Belediye Başkanlığına oynuyor” diyerek olmadık çamur atılarak iftiralara maruz kaldı. Başkanlık yarışında önü kesildi.

      Başkan Hanefi Mahçiçek, iç işleri bakanlığına bir kere değil defalarca yazı yazarak gelin belediyemizi denetleyin bir yolsuzluk varsa ortaya çıksın ! diyerek bu şer güçlerle mücadelesini resmi ortamda verdi.. her denetleme sonrasında teşekkür aldı..

      Başkan Hanefi Mahçiçek önünü kesmek için , elinden yeni belediye binasını almak için çalışanlar, onu aday yapmamak için elinden gelen iftiraları atarak bir seçim sürecine girildi..

      Rutin belediye işleri yürürken, Başkan Hanefi Mahçiçek,  çok farklı projeler ortaya koymaya ve yeniden çalışmaya başladı.

      Bugün bizler, siyasiler biraz destek vere bilsek Başkan koşarak maratona kalkacak ama şer güçler halen mücadele ediyor..

      Ama 2021 yılına geldiğimiz bugünde halen kıskançlığı bitiremedik, Hanefi Mahçiçek nasıl önünü keseriz hesabı yapanlar var..

      Bende onlara diyorum ki : Hanefi Mahçiçek, Devlet Planlamadan geldi, Belediye Başkanlığı yaptı.. Milletvekilliği yaptı, iki dönemdir Onikişubat Belediye Başkanlığı görevini yaparken, geride bir çok eser bırakmak için gece gündüz çalışıyor..

      Maşallah : “18 yaşındaki delikanlı gibi enerjisi olan,” Başkan Hanefi Mahçiçek bırakın koşarak gittin.. koşa koşa işini yapsın ! size rekip olmaz bunu unutun !.

      Yaşı genç olduğu için : Bugünden sonra Milletvekili , Bakan, Büyükşehir Belediye Başkanı adayı yapmazlar.. kıskanarak onun önünü kesme yerine gelin onu özgür bırakın kalan sürede ilimize ne yapa biliyorsa onu yapsın !

      Allah nazardan korusun : 18 yaşında genç enerjisi ile çalışıyor bırakın çalışsın !

      Kendinize rakip görmeyin : bugündün sonra olsa olsa , büyük ağabey olarak sizlere danışmanlık hizmeti verir..

      Öğrencilere verilen kahvaltı ve plaket töreninde sayın vekillerin konuşmasından benim çıkardığım şu ki : Hanefi Mahçiçek, tecrübesinden yararlanacak bir ağabey..

      Kahramanmaraş’ın tüm belediye başkanlarına sesleniyorum: Hanefi Mahçiçek başkanın bilgi ve tecrübesinden yararlanın..

       Hiç birinizin yerine aday olmaz korkmayın..

       Milletvekili adayı da olmaz, onun için Sayın vekil ve Vekil adayları’nın  korkmasına gerek yok.. iki yılı pandemi ile yedik, geride kalan süreyi verimli değerlendirelim diyorum..

      Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Celalettin Güvenç, İmran Kılıç, Ahmet Özdemir , Hanefi Mahçiçek farkında ve ne yaptığını çok iyi biliyor , sürekli takdir ediyor.. bir bunu diğerleri de anlaya bilse mesele kalmayacak..

       Başkan Mahçiçek, geleceği gençlerde görerek onlara çok büyük önem veriyor..

      İyi günler..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bekir Doğan Arşivi